Πιόλι : «Ο Ζλάταν πρέπει να κρατάει δυνάμεις»

Πιόλι : «Ο Ζλάταν πρέπει να κρατάει δυνάμεις»

Ο προπονητής της Μίλαν σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ξέσπασμα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για το γεγονός ότι αντικαταστήθηκε, τονίζοντας πως πρέπει να είναι φρέσκος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι μίλησε για τον εκνευρισμό του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, όταν ο Σουηδός έγινε αλλαγή στη διάρκεια του νικηφόρου αγώνα πρωταθλήματος με την Μπολόνια (5-1), λέγοντας μόνο ότι ο 38χρονος στράικερ πρέπει να κρατάει δυνάμεις μέσα σε ένα «φορτωμένο» αγωνιστικό πρόγραμμα.

Ο Ίμπρα ήταν εμφανώς ενοχλημένος κατά την αντικατάστασή του στο 62ο λεπτό της χθεσινοβραδυνής αναμέτρησης στο Σαν Σίρο, καθώς ήταν η τρίτη φορά σε τέσσερις αναμετρήσεις που γίνεται αλλαγή με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, και αγνόησε τη «χειραψία» με τη γροθιά από τον Πιόλι, ενώ αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο.

Πάντως, ο τεχνικός των «ροσονέρι» κράτησε χαμηλούς τόνους, δηλώνοντας για το θέμα μετά τον αγώνα: «Είναι φυσικό ότι δεν του αρέσει να γίνεται αλλαγή. Είπε κάτι σε μένα, το οποίο ειλικρινά δεν κατάλαβα. Ήταν σημαντικός για την ομάδα, αλλά πρέπει να διασφαλίσω ότι εξοικονομεί ενέργεια. Παίζουμε κάθε τρεις ημέρες και επιστρέφει από τραυματισμό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ