«Η Γιουβέντους πουλάει τον Ντάγκλας Κόστα και παίρνει τον Ραούλ Χιμένες»

«Η Γιουβέντους πουλάει τον Ντάγκλας Κόστα και παίρνει τον Ραούλ Χιμένες»

Ο Ντάγκλας Κόστα φαίνεται πως θα αποχωρήσει από τη Γιουβέντους και η ομάδα από το Τορίνο εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Ραούλ Χιμένες για αντικαταστάτη.

Η Γιουβέντους ετοιμάζει τις μεταγραφικές της κινήσεις ενόψει του καλοκαιριού και φαίνεται ότι ο Ντάγκλας Κόστα δεν θα συμπεριλαμβάνεται στο ρόστερ της την ερχόμενη σεζόν. Οι «μπιανκονέροι» έχουν δεχτεί προτάσεις από δύο μεγάλες ομάδες της Ευρώπης για τον Βραζιλιάνο και κοιτάζουν την περίπτωση του Ραούλ Χιμένες της Γουλβς.

Σύμφωνα με σημερινό (19/7) δημοσίευμα της «Tuttosport», η Γιουβέντους φέρεται να έχει δεχτεί προτάσεις για τον 29χρονο από τη Μάντσεστερ Σίτι και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Μαζί με τον Φεντερίκο Μπερναρντέσκι, αποτελούν τους δύο παίκτες που θα «θυσιαστούν» ώστε η ομάδα να ταιριάξει πιο πολύ σε αυτό που έχει στο μυαλό του ο Μαουρίτσιο Σάρι.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ως αντικαταστάτης του Κόστα παρουσιάζεται ο Χιμένες της Γουλβς. Ο 29χρονος επιθετικός των «λύκων» πραγματοποιεί εντυπωσιακή σεζόν φέτος στην Premier League, έχοντας πετύχει 17 γκολ, κάτι που δεν έχει περάσει απαρατήρητο από την ιταλική ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ