Γιουβέντους-Λάτσιο 2-1

Γιουβέντους-Λάτσιο 2-1

Με τον CR7 να σκοράρει δύο τέρματα, η Γηραιά Κυρία επικράτησε της Λάτσιο με 2-1, πραγματοποιώντας ένα τεράστιο βήμα για την κατάκτηση της Serie A.

Αγκαλιά με τον τίτλο βρίσκεται η Γιουβέντους και η αιτία είναι ο φοβερός και τρομερός Κριστιάνο Ρονάλντο! Ο CR7 ήταν εντυπωσιακός και ο παίκτης που φέρνει όλο και πιο κοντά στην κατάκτηση της Serie A1 την Γηραιά Κυρία καθώς με δύο τερματά του έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με 2-1 επί της Λάτσιο στο Τορίνο. Ο ηγέτης της Γιούβε ήταν εξαιρετικός και με πέναλτι το 48ο λεπτό και ένα πλασέ στο 54 μετά από ασίστ του Ντιμπαλά, πρόσφερε το θετικό αποτέλεσμα στους Μπιανκονέρι που βλέπουν ένα ακόμα πρωτάθλημα Ιταλίας να έρχεται προς το μέρος τους.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά από αυτό το παιχνίδι έφτασε τα τριάντα γκολ στην Serie A και τα 50 με την φανέλα της Γιουβέντους και βοήθησε την ομάδα του για ανεβάσει την διαφορά από την δεύτερη Ίντερ στους οκτώ βαθμούς.

Το γκολ του Ιμπόμπιλε στο 82ο λεπτό από την άσπρη βούλα δεν μπόρεσε να αλλάξει τις ισορροπίες της αναμέτρησης και έτσι η Γιούβε είναι ένα βήμα πριν το ένατο διαδοχικό πρωτάθλημα στην Ιταλία.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Κουαδράδο, Ντε Λιχτ, Μπονούτσι, Σάντρο, Ράμσεϊ (57’Ματουιντί), Μπετανκούρ, Ραμπιό, Ντόουγκλας Κόστα (57’Ντανίλο), Ρονάλντο, Ντιμπάλα (89’Ρουγκάνι).

ΛΑΤΣΙΟ: Στρακοσά, Ατσέρμπι, Φελίπε (89’Φάλμπο), Μπάστος, Ντ.Άντερσον (66’Βάβρο), Παρόλο, Κατάλντι (75’Α.Άντερσον), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λατσάρι (89’Μορό), Ιμόμπιλε, Καϊσέδο (66’Αντεκάνιε).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ