Φιορεντίνα : Έτοιμη για «μπαμ» με Γκέτσε και Μάντζουκιτς

Φιορεντίνα : Έτοιμη για «μπαμ» με Γκέτσε και Μάντζουκιτς

Η Φιορέντινα πυροδοτεί δύο «βόμβες» αφού θέλει να κάνεις δικούς της, τους Μάριο Γκέτσε και Μάριο Μάντζουκιτς.

Η Φιορεντίνα έμεινε εκτός των θέσεων που οδηγούν στην Ευρώπη και ήδη έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της νέας χρόνιας. Ο στόχος είναι η επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά και να γίνει ανταγωνιστική για το πρωτάθλημα. Για αυτό τον λόγο, ο ιταλικός σύλλογος είναι έτοιμος να κινηθεί για δύο πολύ ηχηρές μεταγραφές.

Ο λόγος για τους Μάριο Γκέτσε και Μάριο Μάντζουκιτς. Σύμφωνα με το «Calciomercato», οι πρώην άσοι των Ντόρτμουντ και Μπάγερν Μονάχου αντίστοιχα, είναι στην κορυφή της λίστας των «βιόλα» για την ενίσχυση της επίθεσης. Συγκεκριμένα, το γεγονός ότι αυτή την στιγμή, κυκλοφορούν ελεύθεροι, κάνει τον ιταλικό σύλλογο να έχει αρκετές πιθανότητες να πάρει την υπογραφή τους.

Φυσικά, το εμπόδιο σε όλο αυτό, είναι οι ομάδες που τους διεκδικούν, με κάποιες από αυτές, να έχουν εξασφαλισμένη θέση στην Ευρώπη της επόμενης χρονιάς. Η Φιορεντίνα από την πλευρά της, ποντάρει στις σχέσεις που έχουν αμφότεροι με τον Φρανκ Ριμπερί αλλά και οι πολύ καλές αποδοχές στα συμβόλαιά τους.

Φέτος, ο 28χρονος μεσοεπιθετικός, έπαιξε σε 21 παιχνίδια με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, σκοράροντας τρία γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ. Όσο για τον Κροάτη επιθετικό, η φετινή χρονιά τον βρήκε στην Κατάρ, όπου μέτρησε μόλις επτά συμμετοχές με ένα γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ