Αποζημίωση σε Ράνγκνικ από Μίλαν

Αποζημίωση σε Ράνγκνικ από Μίλαν

Η Μίλαν ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Στέφανο Πιόλι, ωστόσο αυτή η απόφαση, έχει το τίμημά της.

Η Μίλαν ανανέωσε την συνεργασία της με τον Στέφανο Πιόλι μέχρι το 2022. Τα καλά αποτελέσματα και η έξοδο στην Ευρώπη είχαν ως αποτέλεσμα την παραμονή του 54χρονου τεχνικού, ωστόσο αυτό, έχει τις συνέπειές του. Συγκεκριμένα, ο Ραλφ Ράνγκνικ, είχε προσύμφωνο με την Μίλαν για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, αλλά αυτή εξέλιξη, ουσιαστικά το ακυρώνει.

Σύμφωνα με την «Gazzetta Dello Sport», ο ιταλικός σύλλογος καλείται να πληρώσει το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ, ως αποζημίωση στον Γερμανό τεχνικό. Το δημοσίευμα εξηγεί, ότι αυτό θα πρέπει να συμβεί λόγω της μη τήρησης συμφωνίας που είχε γίνει μεταξύ των δύο πλευρών, όταν θα αποχωρούσε ο Πιόλι στο τέλος της σεζόν.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο 62χρονος πρώην τεχνικός της Λειψία ανέφερε ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να συνεργαστούν οι δύο πλευρές. Φυσικά, η παραμονή του Πιόλι, φέρνει πολλές αλλαγές, με μία από αυτές, να είναι η περίπτωση του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς. Ο νυν προπονητής της Μίλαν, θέλει να παραμείνει ο Σουηδός φορ στον σύλλογο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ