Rai : Στο Μιλάνο ο πατέρας του Μέσι, μιλά με την Ίντερ

Rai : Στο Μιλάνο ο πατέρας του Μέσι, μιλά με την Ίντερ

Σύμφωνα με τον ιταλικό σταθμό Rai, ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι βρίσκεται στο Μιλάνο για να συζητήσει την μεταγραφή του Αργεντίνου στην Ίντερ.

Απίστευτη είδηση. Και μάλιστα από τον ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό “Rai”. Οι γείτονες μετέδωσαν πριν από λίγο πως ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι, βρίσκεται στο Μιλάνο και αναμένεται να ξεκινήσει επαφές με την Ίντερ για την μεταγραφή του γιου του στους Νερατζούρι. Ο πατέρας του Μέσι εκτελεί χρέη ατζέντη του σούπερ σταρ της Μπάρτσα.

Του Μέσι που το συμβόλαιο του στη Βαρκελώνη λήγει το καλοκαίρι του ΄21. Είναι απογοητευμένος ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου αυτόν τον καιρό στο Καμπ Νου. Και στην Ϊντερ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως υπάρχει ο Χαβιέρ Ζανέτι. Ο άλλοτε αρχηγός της εθνικής ομάδας της Αργεντινής, ο οποίος εκτελεί χρέη αντιπροέδρου στο Μιλάνο.

Τονίζεται πάντως ότι η όποια απόφαση του Μέσι θα εξαρτηθεί και από το αποτέλεσμα των εκλογών στην Μπαρτσελόνα, καθώς οι σχέσεις του κυρυφαίου -κατά πολλούς- ποδοσφαιριστή στον κόσμο με τον νυν πρόεδρο, Χοσέ Μαρία Μπαρτομέου, δεν είναι και οι καλύτερες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ