Γιουβέντους : Χωρίς Ντάγκλας Κόστα με Λυών

Γιουβέντους : Χωρίς Ντάγκλας Κόστα με Λυών

Η Γιουβέντους θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ντάγκλας Κόστα για τις επόμενες δύο εβδομάδες λόγω τραυματισμού στον δεξιό μηρό.

Η Γιουβέντους γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από την Ουντινέζε με 2-1 για την 35η αγωνιστική της Serie A και έδωσε παράταση στην κατάκτηση του τίτλου. Βέβαια το αποτέλεσμα της περασμένης Πέμπτης (23/7) είχε μία ακόμη αρνητική εξέλιξη για τους «μπιανκονέρι».

Στην αναμέτρηση του «Φρίουλι» ο Ντάγκλας Κόστα τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Φεντερίκο Μπερναρντέσκι. Μετά από τη λήξη του αγώνα υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη θλάση δεύτερου βαθμού στην περιοχή του δεξιού μηρού και θα χρειαστεί να μείνει εκτός αποστολής για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει ότι ο Βραζιλιάνος θα χάσει τα εναπομείναντα παιχνίδια της «Γιούβε» για το ιταλικό πρωτάθλημα. Επίσης θα χάσει πιθανότατα και τη ρεβάνς με τη Λυών στο Τορίνο για τη φάση των «16» του Champions League. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 7 Αυγούστου και η ομάδα του Τορίνο καλείται να ανατρέψει την ήττα του πρώτου αγώνα με 1-0.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ