Σάρι : «Το φετινό είναι το πιο δύσκολο πρωτάθλημα στην ιστορία της Serie A»

Σάρι : «Το φετινό είναι το πιο δύσκολο πρωτάθλημα στην ιστορία της Serie A»

Ο προπονητής της Γιουβέντους χαρακτήρισε το φετινό πρωτάθλημα ως το πιο δύσκολο στην ιστορία της Serie A.

Ως την πιο δύσκολη σεζόν στην Ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου, χαρακτήρισε την εφετινή Serie A o προπονητής της Γιουβέντους, Μαουρίσιο Σάρι, σε μία προσπάθεια του να δικαιολογήσει την έλλειψη διάρκειας στην αγωνιστική εικόνα της πρωτοπόρου του πρωταθλήματος, κατά τον τελευταίο μήνα.

Αν και έχει πλεονέκτημα πέντε βαθμών στην κορυφή της κατάταξης, με τρεις αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, η Γιουβέντους έχει πανηγυρίσει «τρίποντο» μόνο μία φορά στους πέντε τελευταίους αγώνες της και έχει διατηρήσει το προβάδισμά της, επειδή οι διώκτριες της Ίντερ και Λάτσιο είχαν αντίστοιχα διαδοχικές απώλειες βαθμών.

«Πως θα αξιολογούσα τη μέχρι σήμερα πορεία της Γιουβέντους; Καλή αν λάβει κανείς υπόψη ότι το εφετινό είναι το πιο δύσκολο πρωτάθλημα στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου», δήλωσε ο Σάρι παραμονή του αγώνα με τη Σάμπντορια, προσθέτοντας: «Λαμβάνοντας υπόψη τις προφανείς δυσκολίες (ζέστη και άδεια στάδια), νομίζω ότι η ομάδα έχει αποδώσει καλά …. Αυτή είναι μια άτυπη φάση. Δεν έχει συμβεί ποτέ να παίζουμε στο πρωτάθλημα τον Ιούλιο».

Η Γιουβέντους έχει την ευκαιρία αύριο να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια Ιταλίας αν κερδίσει τη φιλοξενούμενη Σαμπντόρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ