Τζένοα – Ιντερ 0-3

Τζένοα – Ιντερ 0-3

Μεγάλο ματς από τον Λουκάκου, που πέτυχε δύο γκολ στο 3-0 της Ιντερ επί της Τζένοα – Επέστρεψαν στη δεύτερη θέση οι Νερατζούρι.

Με… τριάδα απέδρασε από τη Γένοβα η Ιντερ. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε επικράτησε της Τζένοα με 3-0 και ανέβηκε ξανά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Serie A.

Πρωταγωνιστής για τους Νερατζούρι ήταν ο Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος σκόραρε δύο γκολ. Το πρώτο στο 34’ με κοντινή κεφαλιά και το δεύτερο στο 90+3’ με ωραίο πλασέ, ενώ ενδιάμεσα στο 83’ ο Αλέξις Σάντσες είχε κάνει το 2-0 για τους φιλοξενούμενους.

Με αυτή τη νίκη η Ιντερ έφτασε τους 76 βαθμούς και βρίσκεται στο -4 από την Γιουβέντους, που έχει ένα ματς λιγότερο. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Αταλάντα με 75 πόντους.

Στο άλλο ματς που έγινε το απόγευμα η Πάρμα επικράτησε εκτός έδρας της υποβιβασμένης Μπρέσια με 2-1. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη για τους φιλοξενούμενους, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν αποδεχτεί την μοίρα τους.

ΤΖΕΝΟΑ: Περίν, Ζαπάτα, Γκολντανίγκα, Ρομέρο, Άνκερσεν (76′ Τζιλιόνε), Ροβέλα (76′ Ντέστρο), Γιαγκιέλο, Μπεχράμι (59′ Σένε), Κρισίτο, Φαβίλι (70′ Πάντεφ), Πιναμόντι

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Γκοδίν, Ρανόκια, Σκρίνιαρ (64′ Ντ’ Αμπρόζιο), Μπιράγκι (84′ Γιανγκ), Γκαλιαρντίνι, Μπρόζοβιτς, Μόουζες (84′ Καντρέβα), Έρικσεν (64′ Βαλέρο), Μαρτίνες (64′ Σάντσες), Λουκάκου

Αναλυτικά η 36η αγωνιστική

Παρασκευή 24 Ιουλίου
Μίλαν-Αταλάντα 1-1

Σάββατο 25 Ιουλίου
Μπρέσια-Πάρμα 1-2
Τζένοα-Ίντερ 0-3
Νάπολι-Σασουόλο (22:45)

Κυριακή 26 Ιουλίου

Μπολόνια-Λέτσε (18:15)
Ρόμα-Φιορεντίνα (20:30)
Σπαλ-Τορίνο
Βερόνα-Λάτσιο
Κάλιαρι-Ουντινέζε
Γιουβέντους-Σαμπντόρια (22:45)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ