Σάρι : «Είπα στους παίκτες μου ότι αφού το πήρανε και με εμένα είναι δυνατοί»

Σάρι : «Είπα στους παίκτες μου ότι αφού το πήρανε και με εμένα είναι δυνατοί»

Ο Μαουρίτσιο Σάρι έκανε μία τρομερή δήλωση, αποκαλύπτοντας τι είπε στους παίκτες του, μετά το ματς.

Ο Μάουριτσιο Σάρι είδε την Γιουβέντους να κερδίζει (2-0) την Σαμπντόρια και να στέφεται πρωταθλήτρια Ιταλίας. Αυτός ήταν ο 9ος σερί τίτλων για τον ιταλικό σύλλογο και ο 36ος στην ιστορία του. Πάνω σε αυτό, στάθηκε ο Ιταλός προπονητής, ο οποίος αποθέωσε τους παίκτες του που κατάφεραν να κατακτήσουν το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών.

Αναλυτικά, είπε: «Είπα στα παιδιά ‘Αφού κερδίσατε μαζί μου που δεν έχω κερδίσει ποτέ τίποτα, τότε είστε δυνατοί. Όταν ήρθα εδώ είδα τους πρωταθλητές, και μετά από ένα χρόνια βλέπω τα παιδιά τους, ανθρώπους και όχι απλά τους πρωταθλητές. Σταδιακά έχεις όλο και περισσότερη αγάπη, κάτι που έχει αλλάξει από την πρώτη μέρα, όταν ήρθα εδώ που είχαμε μόνο επαγγελματική σχέση, τώρα υπάρχει κάτι περισσότερο».

Στην συνέχεια μίλησε για τον Ντιμπάλα και τον Ρονάλντο: «Ο Πάουλο και ο Κριστιάνο δεν έπαιζαν πάντα μαζί, έχουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και δεν είναι πάντα εύκολο να τους κάνεις να συνυπάρχουν μαζί, και στην μεγάλη διαδρομή που είχαμε το πετύχαμε στο τέλος της πορείας».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο Champions League: «Σήμερα δεν θέλω να σκεφτώ για το Champions League. Θέλω να περάσω μία νύχτα ικανοποίησης. Με το Champions League έρχονται τα καλά και τα δύσκολα. Πηγαίνουμε εκεί με 14 παιχνίδια σε 40 ημέρες, έχουμε μείνει με έναν «στον δρόμο» και ελπίζουμε να μην φύγει και ο Ντιμπάλα (λόγω μυϊκών προβλημάτων).

Είναι ένα τουρνουά όπου είναι δύσκολο να κάνεις προβλέψεις, επειδή κάθε ομάδα έχει την ιστορία της. Υπάρχουν ομάδες που έχουν ήδη τελειώσει έκαναν τις διακοπές τους και επιστρέφουν, αλλά και ομάδες που δεν έχουν παίξει εδώ και καιρό. Είναι σημαντικό να ανατρέψουμε το σκορ με την Λιόν, επειδή είναι μια χρονιά όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ