Οι ιδιοκτήτες της Ίντερ έστειλαν νέο μήνυμα για τον Μέσι (pic)

Οι ιδιοκτήτες της Ίντερ έστειλαν νέο μήνυμα για τον Μέσι (pic)

Η επιθυμία της Ίντερ να αποκτήσει τον Λιονέλ Μέσι είναι γνωστή, με την διοίκηση των Νερατζούρι να το δείχνει για άλλη μια φορά.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο ιταλικός ραδιοφωνικός σταθμός Rai μετέδωσε ότι ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι, βρίσκεται στο Μιλάνο για να συζητήσει την μεταγραφή του Αργεντίνου σούπερ σταρ στην Ίντερ. Παράλληλα, ο Χοσέ Μαρία Μπαρτομέου έχει ξεκαθαρίσει ότι ο θρύλος της Μπαρτσελόνα θα τελειώσει την καριέρα του στην Βαρκελώνη.

Ωστόσο, η Suning Holdings Group, η οποία έχει το πλειοψηφικό πακέτο του ιταλικού συλλόγου φαίνεται να μην παρατάει την υπόθεση του Μέσι και με αφορμή το παιχνίδι των Νερατζούρι με την Νάπολι δημοσίευσε σε κινέζικο τηλεοπτικό δίκτυο ιδιοκτησίας Suning την σκιά του Αργεντινού στον πιο κλασικό πανηγυρισμό του, η οποία καθρεφτίζεται στον Καθεδρικό Ναό του Μιλάνου.

Αυτή η εικόνα δεν άργησε να φτάσει και στην Ιταλία, με τους οπαδούς της Ίντερ να έχουν εκφράσει και πάλι τον ενθουσιασμό τους για μια ενδεχόμενη μεταγραφή του κορυφαίου-κατά πολλούς-ποδοσφαιριστή στον κόσμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ