«Κινείται για Νταβίντ Σίλβα η Λάτσιο»

«Κινείται για Νταβίντ Σίλβα η Λάτσιο»

Ο Νταβίντ Σίλβα αναμένεται να γίνει παρελθόν από την Μάντσεστερ Σίτι το τέλος της χρονιάς, με την Λάτσιο να κινείται δυναμικά για την απόκτηση του.

Ο Νταβίντ Σίλβα είναι έτοιμος να αποχαιρετήσει την Μάντσεστερ Σίτι. Ο Ισπανός μέσος χθες (27/7) αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην Premier League, και πλέον προετοιμάζεται για τον επαναληπτικό αγώνα των Πολιτών με την Ρεάλ Μαδρίτης για τους 16 του Champions League.

Ο Σίλβα, όταν εκπνεύσει το συμβόλαιό του με την Μάντσεστερ Σίτι θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ήδη ο παίκτης των Πολιτών έχει στα χέρια του δύο προτάσεις από συλλόγους του Ντουμπάι, την Shabab Al-Ahli και την Al-Nasr, ενώ η η Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ του ετοιμάζει πλουσιοπάροχο συμβόλαιο για να περάσει την άλλη όχθη του Ατλαντικού και να αγωνιστεί στο ΜLS.

Πλέον, η ισπανική Αs βάζει και την Λάτσιο ως τον επόμενο πιθανό προορισμό του El Mago. Η ισπανική ιστοσελίδα αναφέρει ότι οι Λατσιάλι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον παίκτη, με τον 33άχρονο άσο να είναι προσωπική επιλογή του Σιμεόνε Ιντζάγκι. Μάλιστα, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα το γεγονός ότι η ιταλική ομάδα θα αγωνιστεί την επόμενη χρονιά στο Champions League είναι σημαντικό δέλεαρ για τον θρύλο της Μάντσεστερ Σίτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ