Ρόμα : Η… διαφορετική εκτός έδρας εμφάνιση (pics)

Ρόμα : Η… διαφορετική εκτός έδρας εμφάνιση (pics)

Η καινούρια εμφάνιση που θα φορούν οι παίκτες της Ρόμα στους εκτός έδρας αγώνες, είναι κάπως... διαφορετική από τις προηγούμενες.

Το ιταλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου για τη σεζόν 2019-20 θα ολοκληρωθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (1-2/8), με τα παιχνίδια της 38ης αγωνιστικής.

Ήδη όμως οι ομάδες κάνουν τον σχεδιασμό τους, αγωνιστικό και μη, εν όψει της νέας χρονιάς, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο. Με τους περισσότερους συλλόγους να έχουν παρουσιάσει κιόλας τις εμφανίσεις με τις οποίες θα αγωνίζονται τη σεζόν 2020-21.

Μεταξύ των οποίων και η Ρόμα. Οι «τζιαλορόσι», μετά την παρουσίαση της νέας εντός έδρας εμφάνισής τους, αποκάλυψαν και τη φανέλα με την οποία θα αγωνίζονται εκτός έδρας. Όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, η νέα εμφάνιση είναι κάπως… πρωτότυπη για τη Ρόμα. Με το κλασικό σήμα στα αριστερά να είναι διαφορετικά αποτυπωμένο.

Δείτε την εντός έδρας εμφάνιση της Ρόμα:

AS Roma 2020-21 Nike Home Kit #ASRoma #forzaRoma #nikefootball

Και η εκτός έδρας εμφάνιση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

First look 👀 What do you think of Romas new away shirt? Stadium and Vapor shirts are now in so hit us up. ___________________ #asroma #roma #asromafans #asromanews #calcio #magliecalcio #nikerome #footballshirt #football #maillotdefoot #futbol #camisetadefutbol #camisadefutebol

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Subside Sports (@subsidesports) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ