Ο Ζλάταν θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στη Μίλαν

Ο Ζλάταν θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στη Μίλαν

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς νιώθει σαν στο σπίτι του στη Μίλαν και όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει στην Ιταλία και τη νέα σεζόν.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη της Μίλαν επί της Σαμπτόρια (1-4), πετυχαίνοντας δύο γκολ. Ο Σουηδός, που θα γίνει 39 ετών τον Οκτώβριο, πιστεύει στο πρότζεκτ της Μίλαν και όλα δείχνουν ότι θα ανανεώσει και θα παραμείνει και την ερχόμενη σεζόν στο Μιλάνο.

Ο Ζλάταν έχει πια πειστεί ότι στη Μίλαν υπάρχει πλάνο, εμπιστοσύνη και έμπνευση και όπως φαίνεται δεν έχει σκοπό να αποχωρήσει σύντομα από το Μιλάνο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής «Gazzetta dello Sport», ο σταρ των «ροσονέρι» έχει αποφασίσει να παραμείνει στην ομάδα και παρότι δεν έχουν υπάρξει ακόμα διαπραγματεύσεις, όλα δείχνουν ότι οι ιθύνοντες της Μίλαν δεν θα δυσκολευτούν να πείσουν τον Σουηδό να μείνει.

Το νέο του συμβόλαιο αναμένεται στα 4 εκατομμύρια ευρώ (μειωμένο κατά 2 εκατομμύρια από φέτος που έπαιρνε 6), ωστόσο τα μπόνους στόχων και τερμάτων μπορούν να ανεβάσουν τις απολαβές του Σουηδού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ