«Έκλεισε» τον Τονάλι η Ίντερ

«Έκλεισε» τον Τονάλι η Ίντερ

Ο Σάντρο Τονάλι πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής της Ίντερ, καθώς απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Η Ίντερ έχει μπει δυναμικά στην μεταγραφική αγορά του καλοκαιριού και σχεδιάζει το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Παρότι απομένει το Europa League, η ομάδα του Κόντε προετοιμάζεται ήδη για την νέα χρονιά, καθώς θέλει να εκθρονίσει την Γιουβέντους από το ιταλικό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με το «Corriere della Sera», ο Σάντρο Τονάλι μπορεί να θεωρείται ποδοσφαιριστής της Ίντερ. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ιταλίας, με τον ίδιο να πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν με τα χρώματα της Μπρέσια. Συγκεκριμένα, έπαιξε σε 35 συμμετοχές, σκοράροντας ένα τέρμα και μοιράζοντας επτά ασίστ.

Ο 20χρονος χαφ είχε αρκετές προτάσεις από μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, ωστόσο η Ίντερ είναι εκείνη που κατάφερε να τον πείσει. Βέβαια, το μεγάλο θέμα, ήταν να βρεθεί η σωστή οικονομική προσφορά μεταξύ των δύο ομάδων, ώστε να ξεπεραστεί και το τελευταίο εμπόδιο.

Τελικά, η συμφωνία περιέχει μονοετές δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, στα 35 εκ. ευρώ, ενώ ο νεαρός μέσος, θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο, με απολαβές 2,5 εκ. ευρώ ετησίως, συν τα μπόνους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ