Κόντε για διοίκηση της Ιντερ : «Η ομάδα ήταν αδύναμη, δεν προστάτευσε εμένα αλλά και τους παίκτες»

Κόντε για διοίκηση της Ιντερ : «Η ομάδα ήταν αδύναμη, δεν προστάτευσε εμένα αλλά και τους παίκτες»

Ο Αντόνιο Κόντε μίλησε για την διοίκηση της Ίντερ, ξεσπώντας για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την φετινή σεζόν ενώ υπάρχει ενδεχόμενο αποχώρησης.

Η Ίντερ έκλεισε με νίκη την σεζόν στο ιταλικό πρωτάθλημα, μετά το «διπλό» στην έδρα της Αταλάντα. Με αυτό το αποτέλεσμα, τερμάτισε δεύτερη στην βαθμολογία με ένα βαθμό διαφορά από την πρώτη Γιουβέντους. Πλέον οι «νερατζούρι» κοιτάνε το Europa League, ωστόσο, ο Αντόνιο Κόντε, ξέσπασε κατά της διοίκησης.

Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα δεν βοηθήθηκε ποτέ και πάλεψε μόνη της όλη την χρονιά. Ακόμα, έκανε λόγο για μη τήρηση διάφορων θεμάτων που είχαν συμφωνήσει οι δύο πλευρές στην αρχή σεζόν ενώ, παράλληλα, είναι αρκετά πιθανό το θέμα της αποχώρησης.

Συγκεκριμένα, είπε: «Η ομάδα ήταν αδύναμη, δεν προστάτευσε εμένα αλλά και τους παίκτες. Δεν μου αρέσει αυτό και τώρα κανείς δεν θα έρθει με το μέρος μας. Ήταν μία δύσκολη χρονιά, πρέπει να αξιολογήσουμε την κατάσταση προσεκτικά. Η Γιουβέντους είναι πιο δυνατή από την Ίντερ, όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο αλλά και εκτός γηπέδου.

Εγώ και οι ποδοσφαιριστές μου δεν έχουμε την αναγνώριση που θα έπρεπε. Το πρόβλημα είναι ότι έχω ένα όραμα, ξέρω το μονοπάτι και τι χρειάζεται να κάνω. Είδα μία συνέντευξη του Σπαλέτι το 2017 και ήμαστε στο 2020 και δεν έχει αλλάξει κάτι στην Ίντερ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ