Λουκάκου προς τους συμπαίχτες του : «Θα δίνω τα πάντα για εσάς, κάθε μέρα» (pic)

Λουκάκου προς τους συμπαίχτες του : «Θα δίνω τα πάντα για εσάς, κάθε μέρα» (pic)

Ο Βέλγος επιθετικός έκανε τον απολογισμό της φετινής σεζόν και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συμπαίκτες του για όσα πρόσφεραν στην ομάδα.

Ο Ρομελού Λουκάκου έκανε τον δικό του απολογισμό για την φετινής σεζόν, με την φανέλα της Ίντερ και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους πάντες για την στήριξη. Για τον ίδιο, η χρονιά που πέρασε, ήταν από τις καλύτερες της καριέρας του, καθώς σημείωσε 29 τέρματα σε 47 συμμετοχές ενώ απομένουν και οι αγώνες του Europa League.

Όπως έγραψε σε ανάρτησή του στα social media, νιώθει ευγνώμων που είχε τους συγκεκριμένους συμπαίκτες και υποσχέθηκε ότι θα δίνει τα πάντα για αυτούς. Ακόμα, έστειλε το δικό του μήνυμα για την νέα σεζόν, τονίζοντας ότι η ομάδα θα διεκδικήσει όλους τους στόχους της.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Η Serie A ολοκληρώθηκε αλλά εμείς συνεχίζουμε να ‘χτίζουμε’ και είμαστε στο σωστό δρόμο. Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας στην ομάδα, κατά τη διάρκεια της σεζόν. Σε όλους τους συμπαίκτες μου, έχω να πω ότι ήσασταν υπέροχοι. Θα δίνω τα πάντα για εσάς, κάθε μέρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ