Κουλουσέφσκι : «Αυτά που κάνει ο Ντιμπάλα γίνονται μόνο στο PlayStation»

Κουλουσέφσκι : «Αυτά που κάνει ο Ντιμπάλα γίνονται μόνο στο PlayStation»

Ο Ντέγιαν Κουλουσέφσκι αναφέρθηκε στον Πάουλο Ντιμπάλα και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την τον τρόπο παιχνιδιού του.

Ο Ντέγιαν Κουλουσέφσκι αποκτήθηκε τον χειμώνα έναντι 35 εκ. ευρώ από την Αταλάντα και παρέμεινε δανεικός στην Πάρμα για έξι μήνες. Ο 20χρονος μέσος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Σουηδίας και μία από τις «αποκαλύψεις» της φετινής Serie A.

Ο ίδιος, έκανε δηλώσεις για τις πρώτες του εντυπώσεις στους πρωταθλητές Ιταλίας, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον Πάουλο Ντιμπάλα. Ακόμα, με την φανέλα της Πάρμα, ο νεαρός άσος αγωνίστηκε σε 39 παιχνίδια, σκοράροντας 10 γκολ και μοιράζοντας εννιά ασίστ.

Συγκεκριμένα, είπε: «Στη Γιουβέντους βρήκα το ποδόσφαιρο που αγαπώ. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να έχεις μεγάλη ώθηση. Ο Ντιμπάλα; Μπορώ μόνο να μάθω από το μονοπάτι που ο Πάουλο πήρε και κάποιες φορές είναι και αρχηγός. Μου αρέσει ο τρόπος που παίζει.

Έχει τον τρόπο παιχνιδιού στο μυαλό του και με το δεξί του πόδι δημιουργεί τη μαγεία, αυτή τη μοναδική που βλέπεις μόνο στο PlayStation. Ανυπομονώ να συγκριθώ με τον Ντιμπαλά και να ζητήσω από το Ντε Λιχτ τις συμβουλές του για το πόσο γρήγορα να προσαρμοστώ στην ομάδα.

Είναι μόλις ένα χρόνο μεγαλύτερος από εμένα και έχει ήδη εδραιωθεί στη Γιουβέντους. Ο Ρονάλντο; Ευτυχώς τον είχα ήδη γνωρίσει και ήταν εξαιρετική (σ.σ. η γνωριμία). Όταν ήρθα στο Τορίνο τον Ιανουάριο για να υπογράψω το συμβόλαιό μου, ο Κριστιάνο με προσέγγισε μαζί με τους Τσελίνι, Μπουφόν και Μπονούτσι για να με καλωσορίσουν προσωπικά στην ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ