Μάξι Λόπες : Από τα σαλόνια… στα αλώνια

Μάξι Λόπες : Από τα σαλόνια… στα αλώνια

Ο Μάξι Λόπες βοήθησε τα μέγιστα ώστε η Κροτόνε να επιστρέψει στη Serie A και πλέον αναμένεται να φορέσει τη φανέλα της Σαμπενετετέζε, που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία της Ιταλίας.

Ο Μάξι Λόπες αναμένεται να αποτελέσει ίσως το πιο περίεργο Deal της φετινής μεταγραφικής περιόδου. Ο Αργεντινός επιθετικός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που η Κροτόνε κατάφερε έπειτα από δύο χρόνια να επιστρέψει στη Serie A. Ωστόσο, 36χρονος επιθετικός έχει άλλα σχέδια για το μέλλον.

Ο Μάξι Λόπες που μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στις Ρίβερ Πλέιτ, Μπαρτσελόνα και Μίλαν, δεν θα ακολουθήσει την Κροτόνε στα «σαλόνια» του ιταλικού ποδοσφαίρου, αφού αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη… Σαμπενετετέζε, που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία ποδοσφαίρου της γειτονικής μας χώρας.

Η Σαμπενετετέζε ποντάρει πολλά στη συγκεκριμένη μεταγραφή καθώς θα επιδιώξει με αξιώσεις να πάρει το «εισιτήριο» για την άνοδο στη Serie B στην οποία έχει να βρεθεί από το 1989. Επίσης να σημειωθεί ότι ο σχετικός σύλλογος δεν έχει συμμετάσχει ποτέ στην πρώτη κατηγορία και αναμφισβήτητα είναι ένα από τα όνειρά των ανθρώπων του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ