Τον Ζιντάν θέλει για τον πάγκο της η Γιουβέντους!

Τον Ζιντάν θέλει για τον πάγκο της η Γιουβέντους!

Η Γιουβέντους απέλυσε τον Μαουρίσιο Σάρι και... ονειρεύεται τον Ζινεντίν Ζιντάν για τον πάγκο της. Οι Ιταλοί είναι αποφασισμένοι να ρίξουν την... βόμβα στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Ο εντός έδρας αποκλεισμός από την Λιόν για τους «16» του Champions League, επέφερε ραγδαίες εξελίξεις στο στρατόπεδο της Γιουβέντους.

Η διοίκηση των «Μπιανκονέρι» αποφάσισε με συνοπτικές διαδικασίες να απολύσει τον Μαουρίσιο Σάρι, που την προηγούμενη εβδομάδα είχε οδηγήσει την Γιούβε στο 9ο σερί πρωτάθλημα στην Ιταλία.

Πλέον, η Γιουβέντους βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και θέλει να πυροδοτήσει την… βόμβα που ακούει στο όνομα Ζινεντίν Ζιντάν! Οι Ιταλοί επιθυμούν διακαώς την κούπα του Champions League και βλέπουν στο πρόσωπο του Γάλλου κόουτς, τον άνθρωπο που θα τους οδηγήσει ξανά στην κορυφή της Ευρώπης.

Ο Ζιντάν μπορεί να είναι στην κορυφή της λίστας των «Μπιανκονέρι», ωστόσο δεν είναι εύκολη περίπτωση. Ο Γάλλος θρύλος δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2022 με την Ρεάλ Μαδρίτης και δεν έχει δείξει τάσεις φυγής. Παρόλα αυτά, ο Αντρέα Ανιέλι είναι αποφασισμένος να τον κάνει κάτοικο Τορίνου, ξεκινώντας επαφές τόσο με την ομάδα, όσο και τον Ζιντάν.

Να σημειωθεί, πως οι άνθρωποι του ιταλικού συλλόγου έχουν στα ραντάρ τους για την επόμενη μέρα και τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Ο Αργεντινός κόουτς δεν έχει βρει ακόμα τη νέα του προπονητική του στέγη, μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο της Τότεναμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ