Ρονάλντο : «Μετά τις διακοπές, θα πάρουμε αποφάσεις για το μέλλον» (pic)

Ρονάλντο : «Μετά τις διακοπές, θα πάρουμε αποφάσεις για το μέλλον» (pic)

Ο σταρ της Γιουβέντους, Κριστιάνο Ρονάλντο προχώρησε σε ένα αινιγματικό ποστάρισμα σχετικά με το μέλλον του.

Οι εξελίξεις στο στρατόπεδο της Γιουβέντους είναι ραγδαίες. Η ομάδα του Τορίνο αποκλείστηκε από την συνέχεια του Champions League, με τον Αντρέα Ανιέλι να στέλνει στο… σπίτι του τον Μαουρίσιο Σάρι.

Σαν να μην έφτανε ο αποκλεισμός από την Λιόν, έρχεται και ο Κριστιάνο Ρονάλντο να… ταράξει τα νερά με το ποστάρισμά του. Ο Πορτογάλος σταρ έκανε τον απολογισμό του για την εφετινή σεζόν και έκλεισε με μια φράση που προκαλεί πολλά ερωτήματα και κρατάει σε αναμμένα κάρβουνα, τον οργανισμό που λέγεται Γιουβέντους.

Συγκεκριμένα, με ποστάρισμά του στο instagram, τόνισε πως: «Ισως αυτό το διάστημα μακριά από το ποδόσφαιρο και τις διακοπές, μας κάνει να πάρουμε καλύτερες αποφάσεις για το μέλλον.  Βεβαίως, μπορεί και να μη σημαίνουν τίποτα το… πονηρό τα λόγια του Ρονάλντο. Το σίγουρο είναι, πως οι «Μπιανκονέρι» έχουν μπροστά τους ένα «καυτό» υπόλοιπο καλοκαιριού. Και δε θέλουν ούτε να σκέφτονται τυχόν αποχώρηση Πορτογάλου παίκτη.

Αναλυτικά το ποστάρισμα του Ρονάλντο:

«Η σεζόν 2019-20 τελείωσε για εμάς, πολύ αργότερα απ’ ό,τι συνήθως αλλά και πιο νωρίς απ’ ότι περιμέναμε. Πλέον είναι ώρα για περισυλλογή, ώρα να αναλύσουμε τα πάνω και τα κάτω μας, η αυτοκριτική είναι ο καλύτερος τρόπος για να βελτιώνεσαι. Ενα τεράστιο club όπως είναι η Γιουβέντους πρέπει πάντα να σκέφτεται όπως οι κορυφαίοι έτσι ώστε να μπορούμε να θεωρούμε τους εαυτούς μας κάποιους από τους καλύτερους στον κόσμο

Το να κατακτήσω την Serie A ξανά σε μια τόσο δύσκολη χρονιά είναι κάτι για το οποίο είμαι πολύ περήφανος. Προσωπικά, πέτυχα 37 γκολ για την Γιουβέντους και 11 για την Εθνική και είναι κάτι που με κάνει να βλέπω το μέλλον με ανανεωμένες προσδοκίες και έχω την επιθυμία να πηγαίνω καλύτερα κάθε χρόνο, ωστόσο οι οπαδοί θέλουν το κάτι παραπάνω από εμάς. Και πρέπει να το κάνουμε πραγματικότητα, πρέπει να φτάσουμε τις προσδοκίες τους.

Ισως αυτό το διάστημα μακριά από το ποδόσφαιρο και τις διακοπές μας κάνει να πάρουμε καλύτερες αποφάσεις για το μέλλον και να έρθουμε πίσω δυνατότεροι από ποτέ. Τα λέμε σύντομα»

View this post on Instagram

The 2019/20 season is over for us, much later than usual but yet sooner than we expected. Now it’s time for reflection, time to analyse the ups and downs because critical thinking is the only way to improve. A huge club such as Juventus must always think like the best in the world, work like the best in the world, so that we can call ourselves one of the best and biggest clubs in the world. Winning the Serie A once again in such a difficult year is something that we are very proud of. Personally, scoring 37 goals for Juventus and 11 for the Portuguese National Team is something that makes me face the future with renewed ambition and desire to keep doing better and better each year. But the fans demand more from us. They expect more from us. And we have to deliver, we must live up to the highest expectations. May this short vacation break allow us all to make the best decisions for the future and come back stronger and more committed than ever. . See you soon! 💪🏼👊🏼

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ