Γιουβέντους : Ο Πίρλο δεν θέλει τον Ματουιντί

Γιουβέντους : Ο Πίρλο δεν θέλει τον Ματουιντί

Ο Αντρέα Πίρλο ανέλαβε δράση στη Γιουβέντους και ήδη έκανε τις πρώτες του εισηγήσεις.

Σε μία κίνηση, που αν μη τι άλλο, προκάλεσε αίσθηση και αιφνιδίασε άπαντες, οι διοικούντες την Γιουβέντους, ανέθεσαν το «τιμόνι» της ομάδας στον Αντρέα Πίρλο, ο οποίος κάνει ντεμπούτο στην προπονητική σε πολύ… βαθιά νερά, αντικαθιστώντας τον Μαουρίτσιο Σάρι.

Ο 41χρονος προπονητής, όμως, δεν φαίνεται να επηρρεάζεται από τις ευθύνες και έχει πιάσει ήδη δουλειά, σχεδιάζοντας την «δική» του «γηραιά κυρία» εν΄ όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Και σ΄ αυτόν τον σχεδιασμό, δεν «χωρά» ο Μπλεζ Ματουϊντί, καθώς όπως αποκαλύπτει η ιταλική εφημερίδα «La Gazzetta dello Sport», ο 33χρονος Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής αναμένεται να αποχωρήσει από την Γιουβέντους. Για την μεσαία γραμμή της ομάδας που σχεδιάζει, ο Πίρλο έχει ζητήσει από την διοίκηση, τον Σάντρο Τονάλι της Μπρέσια και τον Ζορζίνιο της Τσέλσι.

Οσον αφορά στον Ματουϊντί, ο οποίος έχει ετήσιες απολαβές περίπου 3,5 εκατομμύρια ευρώ, εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι και να ενταχθεί στην Ιντερ Μαϊάμι, ιδιοκτησίας Ντέϊβιντ Μπέκαμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ