Γιουβέντους : Ο Πίρλο ζήτησε επιστροφή του Βιδάλ

Γιουβέντους : Ο Πίρλο ζήτησε επιστροφή του Βιδάλ

Ο νέος τεχνικός των πρωταθλητών Ιταλίας, έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό του ρόστερ και ο πρώτος στόχος, είναι ένας παλιός συμπαίκτης του.

Ο Αντρέα Πίρλο ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Γιουβέντους και είναι έτοιμος για την πρώτη του προπονητική πρόκληση. Ο 41χρονος πρώην μέσος έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό της ομάδας για την νέα σεζόν, με τον ίδιο να έχει δώσει κάποια ονόματα που κρίνει ότι μπορούν να βοηθήσουν.

Σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», αυτός είναι ο πρώην συμπαίκτης του, Αρτούρο Βιδάλ. Ο Χιλιανός μέσος ανήκει στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο είναι πολύ κοντά στην «έξοδο» από τον ισπανικό σύλλογο, έπειτα από την βαριά ήττα με 8-2 επί της Μπάγερν Μονάχου. Ο 33χρονος είναι θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στο Τορίνο μετά από πέντε χρόνια απουσίας.

Να θυμίσουμε, ότι οι δύο τους, έχουν συνυπάρξει μαζί στην ιταλική ομάδα. Μάλιστα, έμειναν το ίδιο διάστημα στο Τορίνο (2011-2015), κατακτώντας τέσσερα πρωταθλήματα, ένα κύπελλο και δύο σούπερ καπ Ιταλίας. Παράλληλα, ο διεθνής χαφ είχε την πιο παραγωγική του περίοδο στην Γιουβέντους, καθώς μέτρησε 48 γκολ και 25 ασίστ σε διάστημα 171 αγώνων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ