Πράετ : «Υπάρχει ενδιαφέρον από τη Γιουβέντους»

Πράετ : «Υπάρχει ενδιαφέρον από τη Γιουβέντους»

Ο Ντένις Πράετ αποκάλυψε πως υπάρχει ενδιαφέρον από τη Γιουβέντους για την απόκτησή του, όμως τίποτα δεν είναι ακόμα οριστικό.

Ο Ντένις Πράετ έδωσε απάντηση στις φήμες που τον θέλουν να έχει φτάσει ήδη σε συμφωνία για να συνεχίσει την καριέρα του στη Γιουβέντους από την επόμενη σεζόν, λέγοντας πως ναι μεν υπάρχει ενδιαφέρον από τους μπιανκονέρι, αλλά δεν ισχύουν όσα γράφτηκαν.
Δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου την περασμένη εβδομάδα ανέφεραν ότι οι πρωταθλητές Ιταλίας έχουν ήδη φτάσει στην απόκτηση του 23χρονου ποδοσφαιριστή της Σαμπντόρια, πληρώνοντας μάλιστα ποσό μικρότερο από τη ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του (25 εκατ. ευρώ).
«Ναι, υπάρχει ενδιαφέρον από τη Γιουβέντους, αλλά αυτά που γράφτηκαν δεν ισχύουν. Τίποτα δεν είναι ακόμα οριστικό. Χαίρομαι πολύ που μία ομάδα αυτού του επιπέδου θέλει να με αποκτήσει. Ως αυτή τη στιγμή όμως, δεν είναι τίποτα περισσότερο από λόγια. Είμαι ευχαριστημένος στη Σαμπντόρια, ακόμα και αν τα πράγματα δεν πηγαίνουν πολύ καλά για εμάς τελευταία», υποστήριξε μιλώντας στην «Tuttosport».
Ο Πράετ πήγε στην ομάδα της Γένοβας από την Αντερλεχτ το 2016 με 10 εκατ. ευρώ και φέτος έχει 18 συμμετοχές στους αγώνες της στη Serie A.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ