Ιμπραχίμοβιτς : «Δεν είμαι εδώ για να κάνω τη μασκότ»

Ιμπραχίμοβιτς : «Δεν είμαι εδώ για να κάνω τη μασκότ»

Όλα όσα είπε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς για το μέλλον του με τη φανέλα της Μίλαν.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ανανέωσε προ ολίγων ημερών με τη Μίλαν, πήρε το αγαπημένο του «11» και απέδειξε στο διάστημα που αγωνίστηκε ότι δεν πήγε στην Ιταλία για διακοπές. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν, η οποία ξεκινά στις 12 Σεπτεμβρίου, όπως έγινε γνωστό χθες (29/8) από τη διοργανώτρια αρχή της Serie A.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Σουηδός επιθετικός τόνισε ότι είναι καιρός η Μίλαν να πάρει αποτελέσματα και να επιστρέψει εκεί που της αρμόζει, κατακτώντας τίτλους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Επιτέλους πήγαν όλα καλά και μπόρεσα να επιστρέψω στο μέρος που αισθάνομαι σαν το σπίτι μου. Τώρα θα πρέπει να δουλέψουμε και να συνεχίσουμε το έργο που αρχίσαμε. Τελείωσε το ζέσταμα, είναι καιρός να φέρουμε αποτελέσματα.

Εγώ δεν είμαι εδώ για να κάνω τη μασκότ, αλλά για να βοηθήσω την ομάδα να βρεθεί εκεί που πρέπει να είναι. Στους τελευταίους έξι μήνες τα πήγαμε καλά αλλά δεν κερδίσαμε τίποτα. Φέτος έχω την ευκαιρία να είμαι στην ομάδα από την αρχή της σεζόν και να δουλέψω για την επίτευξη των στόχων μας.

Νιώθω πως είμαι σε εξαιρετική κατάσταση. Χαιρετώ όλους τους οπαδούς της Μίλαν και ελπίζω να τους δω στα γήπεδα όσο το δυνατόν συντομότερα. Μαζί θα σηκώσουμε στο πόδι το Σαν Σίρο, Μίλαν για πάντα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ