Το βίντεο της Μίλαν για την ανανέωση του Ζλάταν (vid)

Το βίντεο της Μίλαν για την ανανέωση του Ζλάταν (vid)

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμόβιτς ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Μίλαν για ακόμη έναν χρόνο, με τους ροσονέρι να παρουσιάζουν με ανάρτηση τους στο Twitter, τις καλύτερες στιγμές του Σουηδού επιθετικού από την προηγούμενη χρονιά.

O Zλάταν Ιμπραϊμόβιτς ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Μίλαν για ακόμη έναν χρόνο. Η ομάδα του Μιλάνου επιθυμούσε την παραμονή του Σουηδού επιθετικού, μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις (10 γκολ σε 18 αγώνες) που πραγματοποίησε στο δεύτερο μισό της χρονιάς και ειδικά μετά την επανέναρξη του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ο Ζλάταν ήταν από τους βασικούς παράγοντες που η Μίλαν εξασφάλισε την συμμετοχής της στο Europa League της επόμενης περιόδου και πλέον θα είναι ο ηγέτης της ομάδας του Στέφανο Πιόλι και την επόμενη χρονιά.

Λίγο μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, οι ροσονέροι ανέβασαν στο προσωπικό τους λογαριασμό στο Twitter ένα βίντεο, με τις καλύτερες στιγμές του Σουηδού επιθετικού από την προηγούμενη χρονιά, θέλοντας να δώσουν ένα πανηγυρικό τόνο για την επίτευξη της συμφωνίας.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ