«Άκυρο» σε Μπαρτσελόνα και Γιουνάιτεντ για χάρη της Μίλαν

«Άκυρο» σε Μπαρτσελόνα και Γιουνάιτεντ για χάρη της Μίλαν

Ο Σάντρο Τονάλι είναι πλέον ποδοσφαιριστής της Μίλαν, με τον πρόεδρο της Μπρέσια να δηλώνει πως απέρριψε προτάσεις από Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για χάρη των «ροσονέρι».

Η Μίλαν ολοκλήρωσε μία σπουδαία μεταγραφή με φόντο το παρόν και το μέλλον, καθώς απέκτησε από την Μπρέσια το next big thing, του ιταλικού ποδοσφαίρου Σάντρο Τονάλι. Οι «ροσονέρι» «έκλεψαν» από την Ίντερ το ταλέντο της Μπρέσια, αποκτώντας τον ως δανεικό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς.

Ο 20χρονος ήταν ένας από τους πιο περιζήτητους ποδοσφαιριστές του πλανήτη, καθώς είχε προτάσεις από όλες τις μεγάλες ομάδες της Serie A, ενώ είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον και εκτός συνόρων. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Μπρέσια, Μάσιμο Τσελίνο, μεγάλο ενδιαφέρον για την περίπτωση του ποδοσφαιριστή είχαν δείξει Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνοντας μάλιστα επίσημες προτάσεις, ωστόσο ο ίδιος ο Τονάλι, τις απέρριψε και τις δύο καθώς ήθελε να αγωνιστεί στη Μίλαν.

«Τον Ιανουάριο η Μπαρτσελόνα έκανε πρόταση 65 εκατομμυρίων ευρώ για τον Σάντρο. Δέκα μέρες μετά την πρόταση της Μίλαν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε επίσης πρόταση και μάλιστα ήταν γύρω στα 10 εκατομμύρια υψηλότερη από αυτήν της Μίλαν. Ο Τονάλι μου είπε να απορρίψω όποια πρόταση κατέφθανε στα γραφεία, καθώς είχε επιλέξει τη Μίλαν. Είναι από μικρός οπαδός της Μίλαν», δήλωσε ο Τσελίνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ