Ντε Λαουρέντις : «Προσπαθούμε να αποκτήσουμε τον Σωκράτη»

Ντε Λαουρέντις : «Προσπαθούμε να αποκτήσουμε τον Σωκράτη»

Στόχος της Νάπολι φέρεται να είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, καθώς ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις επισημοποίησε το ενδιαφέρον των «παρτενοπέι» για τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος βρίσκεται εκτός πλάνων του Μικέλ Αρτέτα για τη «νέα» Άρσεναλ που ετοιμάζει, με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο στόπερ των «κανονιέρηδων» βρίσκεται στα «ραντάρ» της Νάπολι, καθώς ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, έκανε γνωστό το ενδιαφέρον των «παρτενοπέι» για τον 32χρονο.

«Δουλεύουμε πάνω στο θέμα του Σωκράτη Παπασταθόποθλου, από την Άρσεναλ. Είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουμε αρκετά», ανέφερε ο ιδιοκτήτης των Ιταλών για τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στη Serie A, με τη φανέλα της Μίλαν.

Ο Παπασταθόπουλος φέρεται να προορίζεται για αντικαταστάτης του Καλιντού Κουλιμπαλί, ο οποίος προβάλει τα «γαλάζια» της Μάντσεστερ Σίτι, καθώς σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «πολίτες» και περιμένει να τα βρουν οι ομάδες. «Είμαι διατεθειμένος να τον πουλήσω εάν έρθει η σωστή πρόταση», δήλωσε ο Ντε Λαουρέντις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ