Πίρλο : «Θα δώσουμε τα πάντα για τη Γιουβέντους»

Πίρλο : «Θα δώσουμε τα πάντα για τη Γιουβέντους»

Ο Αντρέα Πίρλο εμφανίζεται αποφασισμένος να πετύχει στο νέο του ξεκίνημα στον πάγκο της Γιούβε.

Ο Αντρέα Πίρλο ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Γιουβέντους και θέλει να την διατηρήσει στον δρόμο των επιτυχιών.

Ο Ιταλός προπονητής τόνισε πως θα κάνουν τα πάντα για να φέρουν το 10ο συνεχόμενο scudetto στο Τορίνο, ενώ στάθηκε και στην πρόκληση του Champions League.

«Θα δώσουμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, σίγουρα θα έχουμε μεγάλη επιθυμία για να δείξουμε στους οπαδούς ότι η Γιουβέντους θέλει να κερδίσει το 10ο συνεχόμενο scudetto και πιθανόν να φθάσει και στο τέλος του Champions League.

Είχα καλές εντυπώσεις, ξεκινήσαμε δυναμικά και με ενθουσιασμό. Σε σύντομο χρονικό διάστημα πολλοί παίκτες έφυγαν για τις υποχρεώσεις με τις εθνικές τους, όμως, εμείς συνεχίσαμε με όσους έμειναν πίσω. Το μονοπάτι θα είναι μακρύ, ακριβώς επειδή δεν είχαμε πολύ χρόνο για να προετοιμαστούμε με τους παίκτες που ήταν μακριά. Δουλεύουμε από την πρώτη μέρα και πιστεύω ότι θα έχουμε καλά αποτελέσματα.

Ανατρέχοντας πίσω στο τελευταίο Champions League οι ομάδες που έφθασαν μέχρι το τέλος ήταν αυτές που προσπαθούσαν να πάρουν πίσω τη μπάλα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό θα πρέπει να είναι το χαρακτηριστικό που θα μας κάνει να ξεχωρίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ