Νάπολι : Αναμένει νέα πρόταση από τη Σίτι για Κουλιμπαλί

Νάπολι : Αναμένει νέα πρόταση από τη Σίτι για Κουλιμπαλί

Ο Καλιντού Κουλιμπαλεί είναι ο νούμερα ένα στόχος της Μάντσεστερ Σίτι, με τη Νάπολι να περιμένει την προσφορά που ίσως οδηγήσει στο deal.

Μπορεί η Μάντσεστερ Σίτι να τα είχε αφήσει όλα σε δεύτερη μοίρα, καθώς είχε ελπίδες για τη μεταγραφή του Μέσι, η οποία τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί, ωστόσο δεν σταμάτησε ποτέ να σκέφτεται τον βασικό της μεταγραφικό στόχο που δεν είναι άλλος από τον Καλιντού Κουλιμπαλί.

Οι «πολίτες» προσπαθούν από το ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή της Νάπολι, ωστόσο έχουν πέσει πάνω σε τοίχο σε όλες τους τις προσπάθειες. Οι δύο ομάδες δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις εδώ και δύο χρόνια, όταν οι «παρτενοπέι» δεν κράτησαν τον λόγο τους και έσπασαν τη συμφωνία για τον Ζορζίνιο, καθώς η Τσέλσι έκανε καλύτερη πρόταση την τελευταία στιγμή.

Ωστόσο στο στρατόπεδο της Νάπολι είναι σίγουροι πως η Σίτι θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις και θα επανέλθει με μία ανεβασμένη προσφορά που ίσως επιφέρει και την τελική συμφωνία. Όπως υποστηρίζει ο έγκυρος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι Ιταλοί αναμένουν πρόταση ύψους 75 εκατομμυρίων ευρώ, συν τα μπόνους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ