Γιουβέντους : Ενδιαφέρον για Καβάνι

Γιουβέντους : Ενδιαφέρον για Καβάνι

Η Γιουβέντους σκοπεύει να εκμεταλλευτεί τις κακές σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ του Έντισον Καβάνι και του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν και ετοιμάζει κίνηση για τον Ουρουγουανό επιθετικό.

Το μέλλον του Έντισον Καβάνι βρέθηκε και πάλι στο προσκήνιο λόγω της άρνησης του Νεϊμάρ να τον αφήσει να σκοράρει με πέναλτι στο ματς με την Ντιζόν και να περάσει πρώτος στον πίνακα των σκόρερ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Βραζιλιάνος ευστόχησε στο πέναλτι, αλλά άκουσε τις αποδοκιμασίες των οπαδών, ενώ από την πλευρά του, ο Καβάνι φέρεται να είναι οργισμένος και να αναζητά διέξοδο σε άλλη ομάδα.

Το συμβόλαιό του λήγει σε δύο χρόνια και η Corriere dello Sport αναφέρει ότι οι μπιανκονέρι θα προχωρήσουν σε πρόταση για να φέρουν τον πρώην παίκτη της Νάπολι πίσω στη Serie A.

Ωστόσο, ο Καβάνι υπέγραψε την ανανέωση της συνεργασίας του με την Παρί τον περασμένο Απρίλιο και έτσι ο γαλλικός σύλλογος δεν αναμένεται να συναινέσει εύκολα στην παραχώρησή του.

Συγκεκριμένα, αν αποφασίσουν οι ιθύνοντες της γαλλικής ομάδας να τον πουλήσουν είναι δεδομένο πως θα ζητήσου πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ