Λάτσιο – Κιέβο 5-1

Λάτσιο – Κιέβο 5-1

Με κορυφαίο τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς η Λάτσιο διέλυσε 5-1 την Κιέβο και επανήλθε στην τρίτη θέση, προσπερνώντας την Ίντερ. Σπουδαίο διπλό για Κροτόνε (3-0 τη Βερόνα), χατ-τρικ ο 34χρονος Κουαλιαρέλα, που οδήγησε την Σαμπντόρια στη νίκη επί της Φιορεντίνα (3-1).

Μονάχα για μισή ώρα δυσκολεύτηκε κόντρα στη Κιέβο η Λάτσιο, η οποία επικράτησε 5-1, πήρε τη 13η φετινή της νίκη και προσπέρασε εκ νέου την Ίντερ, ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Λουίς Αλμπέρτο άνοιξε το σκορ στο 23′, ο Πουτσιαρέλι ισοφάρισε στο 25′, με τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς να σκοράρει δις (32′, 68′) και να δίνει… σεντονάτο αέρα στους Λατσιάλι. Ο Μπάστος ανέβασε στο 83′ το δείκτη του σκορ στο 4-1, με τον Νάνι να διαμορφώνει στο 86′ το τελικό 5-1.

Βερόνα – Κροτόνε 0-3 

Σπουδαίο διπλό στην έδρα της Βερόνα πέτυχε η Κροτόνε, ξεφεύγοντας από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μπάρμπερις στο 3′, Στοϊάν στο 54′ και Ρίτσι στο 67′ σκόραραν για την ομάδα του Βάλτερ Ζένγκα, που πανηγύρισε την πέμπτη φετινή της νίκη.

Μπολόνια – Μπενεβέντο 3-0

Τρία γκολ πέτυχε και η Μπολόνια, εντός έδρας όμως, κόντρα στην ουραγό Μπενεβέντο. Ο Ντέστρο άνοιξε το σκορ στο 35′, ο -βάσει δημοσιευμάτων στόχος του ΠΑΟΚ- Ντε Μάο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 73′, με τον Ντζεμαΐλι να διαμορφώνει στο 88′ το τελικό αποτέλεσμα. Όλα τα γκολ για τους γηπεδούχους «έφτιαξε» ο Σιμόνε Βέρντι, ο οποίος απέρριψε τη Νάπολι και θα παραμείνει στους Ροσομπλού ως το καλοκαίρι.

Ουντινέζε – Σπαλ 1-1 

Ισόπαλες 1-1 ήρθαν Ουντινέζε και Σπαλ στο Φρίουλι. Ο Σαμίρ έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους στο 11′, οι φιλοξενούμενοι όμως απάντησαν στο 49′ με τον Φλοκάρι και πήραν έναν δίκαιο βάσει της εικόνας τους βαθμό, παραμένοντας ωστόσο στη 18η θέση που οδηγεί στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Σαμπντόρια – Φιορεντίνα 3-1 

Με τον Φάμπιο Κουαλιαρέλα να κάνει πάρτι και προσωπικό ρεκόρ παραγωγικότητας στη Serie A (έφθασε τα 15 με το τρίτο χατ-τρικ της καριέρας του), η Σαμπντόρια νίκησε άνετα τη Φιορεντίνα των πολλών απουσιών. Ο 34χρονος Ιταλός επιθετικός πήρε τρεις ασίστ από τον Γκάστον Ραμίρεζ, πέτυχε τρία γκολ (30′, 60′, 68′), με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν το γκολ της τιμής στο 80′ με τον Σάντσες.

Σασουόλο – Τορίνο 1-1 

Σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσαν κάλλιστα να έχουν επιτευχθεί τέσσερα – πέντε γκολ, Σασουόλο και Τορίνο «κατάφεραν» να μείνουν στο 1-1. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν στο 26′ με τον Όμπιθ, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο και ισοφάρισαν με τον Μπεράρντι στο 54′. Ο Ιταλός στράικερ βρήκε δίχτυα μετά από 10 συνεχόμενα «στείρα» παιχνίδια για το πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ