«Φεύγει ως ελεύθερος από τη Γιουβέντους ο Ιγκουαΐν»

«Φεύγει ως ελεύθερος από τη Γιουβέντους ο Ιγκουαΐν»

Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν συμφώνησε με τη Γιουβέντους για να αποχωρήσει ως ελεύθερος σύμφωνα με ρεπορτάζ ιταλικής εφημερίδας.

Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν βρίσκεται πολύ κοντά στην αποχώρηση από τη Γιουβέντους προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Tuttosport» ο μάνατζερ και αδελφός του 32χρονου σέντερ φορ, Νικολάς Ιγκουαΐν, βρέθηκε σε επικοινωνία με τους ιθύνοντες των «μπιανκονέρι» και οι δύο πλευρές συμφώνησαν για τη λύση του συμβολαίου του Αργεντινού ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Αμερική.

Το ίδιο ρεπορτάζ επισημαίνει πως ο «Πιπίτα» έχει ήδη αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του στους Πρωταθλητές Ιταλίας αλλά και τη διοίκηση της ομάδας ενώ δεν αποκλείεται να αποτελέσει και επίσημα παρελθόν από την Πέμπτη (10/9).

Από την πλευρά της η «μεγάλη κυρία» θα κληθεί να καλύψει το κενό που θα αφήσει ο Ιγκουαΐν στην επιθετική της γραμμή. Αυτή τη στιγμή οι βασικοί υποψήφιοι είναι ο Λουίς Σουάρες της Μπαρτσελόνα, ο Έντιν Τζέκο της Ρόμα, ο Άλβαρο Μοράτα της Ατλέτικο Μαδρίτης και ο Έντινσον Καβάνι που έχει αποχωρήσει ως ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ