Κάλιαρι – Μίλαν 1-2

Κάλιαρι – Μίλαν 1-2

Η Μίλαν βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως με δύο γκολ του Κεσιέ έκανε την ανατροπή και πήρε ένα τρίποντο που την έφερε στο -2 από την έκτη Σαμπντόρια.

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στη Serie A πανηγύρισε η Μίλαν, η οποία έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για την επίτευξη του βασικού στόχου της, που δεν είναι άλλος από την κατάληψη θέσης που θα της δώσει το εισιτήριο για το Champions League της νέας περιόδου. Οι Ροσονέρι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στην έδρα της Κάλιαρι, με δύο γκολ του Κεσιέ όμως έκαναν την ανατροπή, ανέβηκαν στους 31 βαθμούς και βρίσκονται πλέον στο -2 από την έκτη Σαμπντόρια.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 8ο λεπτό, όταν ο Νικολό Μπαρέλα συνέκλινε από τα αριστερά, σούταρε με το δεξί, με την μπάλα να αναπηδά στο έδαφος -κάτι που αιφνιδίασε τον Ντοναρούμα- και να καταλήγει στα δίχτυα. Αυτό ήταν το τρίτο φετινό γκολ του 20χρονου μεσοεπιθετικού, γέννημα θρέμμα της ομάδος, που με τις εμφανίσεις του έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα των «μεγάλων» του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Η Μίλαν δέχθηκε έντονη πίεση μετά το γκολ, σταδιακά όμως πήρε μέτρα στο γήπεδο, ανέβασε την απόδοσή της και έφθασε στην ανατροπή μέσα σε έξι λεπτά, χάρη σε δύο γκολ του Φρανκ Κεσιέ. Ο 21χρονος Ιβοριανός χαφ ισοφάρισε στο 36′, μετατρέποντας σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Κάλινιτς και στο 42′ έβαλε μπροστά την ομάδα, έπειτα από ασίστ – μισό γκολ του Κροάτη επιθετικού των Ροσονέρι.

Η τελευταία φορά που ο Κεσιέ σκόραρε δύο γκολ σε έναν αγώνα το ημερολόγιο έγραφε 21 Αυγούστου του 2016. Εκείνη τη μέρα έκανε το ντεμπούτο του στη Serie A με τη φανέλα της Αταλάντα, με δύο γκολ (63′, 67′) μείωσε σε 2-3, δεν μπόρεσε όμως να αποτρέψει την εντός έδρας ήττα από την Λάτσιο (3-4) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως έχει ευστοχήσει στις πέντε εκτελέσεις πέναλτι που έχει αναλάβει, έχοντας σκοράρει τα πέντε από τα τελευταία επτά γκολ του από την άσπρη βούλα.

Με δέκα παίκτες τελείωσαν τον αγώνα οι δύο ομάδες, αφού αποβλήθηκαν ο Ροντρίγκεζ (πρώτη κίτρινη στο 56′, δεύτερη στο 80′) για τη Μίλαν και ο Μπαρέλα (πρώτη κίτρινη στο 65′, δεύτερη στο 88′) για την Κάλιαρι, με τους Ροσονέρι να πανηγυρίζουν συνεχόμενες νίκες στη Serie A για πρώτη φορά μετά τον Σεπτέμβριο (!), όταν και είχαν επικρατήσει της Ουντινέζε (17/9, 2-1) και της Σπαλ (20/9, 2-0) στο Σαν Σίρο.

Το 1-0

 

Το 1-1

 

Το 1-2

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ