«Ο Ντιμπάλα ζητά διπλάσια χρήματα για νέο συμβόλαιο στη Γιουβέντους»

«Ο Ντιμπάλα ζητά διπλάσια χρήματα για νέο συμβόλαιο στη Γιουβέντους»

Ο Πάουλο Ντιμπάλα ζητά διπλασιασμό των ετήσιων αποδοχών του για να υπογράψει νέο συμβόλαιο στη Γιουβέντους σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στη Γιουβέντους παρά το γεγονός ότι αρκετές ομάδες θέλησαν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Ο Αργεντινός έχει συμβόλαιο με τους «μπιανκονέρι» μέχρι το 2022 και σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της «Sportmediaset», ο μάνατζερ του 26χρονου βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στην Ιταλία και θα ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με την ομάδα από το Τορίνο.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Ντιμπάλα θέλει να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Πρωταθλητές Ιταλίας μέχρι το 2025 αρκεί να ικανοποιηθούν οι οικονομικές του απαιτήσεις.

Αυτή τη στιγμή οι ετήσιες αποδοχές του αγγίζουν τα 7 εκατομμύρια ευρώ ενώ ο Αργεντινός θέλει να τις διπλασιάσει και να τις φτάσει στα 14 εκατομμύρια. Η διοίκηση της «Γιούβε» θεωρεί μεγάλο αυτό το ποσό και εντός των ημερών αναμένεται συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών προκειμένου να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ