Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Πήρε χαρτάκι και ο... λαλάκης. Συνηθισμένος χρόνια.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

«Ο Ντιμπάλα ζητά διπλάσια χρήματα για νέο συμβόλαιο στη Γιουβέντους»

Ο Πάουλο Ντιμπάλα ζητά διπλασιασμό των ετήσιων αποδοχών του για να υπογράψει νέο συμβόλαιο στη Γιουβέντους σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα.

«Ο Ντιμπάλα ζητά διπλάσια χρήματα για νέο συμβόλαιο στη Γιουβέντους» | to10.gr

Ο Πάουλο Ντιμπάλα θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στη Γιουβέντους παρά το γεγονός ότι αρκετές ομάδες θέλησαν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Αργεντινός έχει συμβόλαιο με τους «μπιανκονέρι» μέχρι το 2022 και σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της «Sportmediaset», ο μάνατζερ του 26χρονου βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στην Ιταλία και θα ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με την ομάδα από το Τορίνο.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Ντιμπάλα θέλει να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Πρωταθλητές Ιταλίας μέχρι το 2025 αρκεί να ικανοποιηθούν οι οικονομικές του απαιτήσεις.

Αυτή τη στιγμή οι ετήσιες αποδοχές του αγγίζουν τα 7 εκατομμύρια ευρώ ενώ ο Αργεντινός θέλει να τις διπλασιάσει και να τις φτάσει στα 14 εκατομμύρια. Η διοίκηση της «Γιούβε» θεωρεί μεγάλο αυτό το ποσό και εντός των ημερών αναμένεται συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών προκειμένου να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις.