Ελλάς Βερόνα : Πέρασε τα ιατρικά και ανακοινώνεται ο Βούκοβιτς

Ελλάς Βερόνα : Πέρασε τα ιατρικά και ανακοινώνεται ο Βούκοβιτς

Παίκτης της Ελλάς Βερόνα πρέπει να θεωρείται ο Γιάγκος Βούκοβιτς, καθώς πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε. Το βράδυ ανακοινώνεται ο δανεισμός του από τον ιταλικό σύλλογο.

Στην Ελλάς Βερόνα θα ολοκληρώσει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο Γιάγκος Βούκοβιτς. Ο Σέρβος στόπερ, ο οποίος βρίσκεται από χθες (21/1) το μεσημέρι στην Ιταλία, υποβλήθηκε σήμερα (22/1) στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, τις πέρασε επιτυχώς και το μόνο που απομένει πλέον είναι η επίσημη ανακοίνωση των «τζιαλομπλού».

Σύμφωνα με ιταλικά Μέσα, αυτή θα έρθει μέσα στη μέρα, με τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό να αποκτάται από τη Βερόνα προκειμένου να καλύψει το κενό του Μάρτιν Κάσερες που πωλήθηκε στη Λάτσιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βερόνα ανακοίνωσε επίσημα την παρουσία του παίκτη του Ολυμπιακού στην Ιταλία, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter, απαντώντας σε σχετική ερώτηση οπαδού για το τι μέλλει γενέσθαι με τον παίκτη.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη συμφωνία μεταξύ του Ολυμπιακού και της Βερόνα, προβλέπει 6μηνο δανεισμό, με οψιόν αγοράς ύψους 2,5 εκατ. ευρώ. Νούμερο κατά μισό εκατομμύριο μεγαλύτερο από το ποσό που είχε πληρώσει ο σύλλογος του Πειραιά στην Κόνιασπορ το περασμένο καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με την Ελλάς Βερόνα και για το συμβόλαιο που θα υπογράψει με τον ιταλικό σύλλογο εφόσον γίνει χρήση της οψιόν. Συμφωνία που προβλέπει 3ετές συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές ενός εκατ. ευρώ!

Θυμίζουμε πως τη σχετική είδηση είχε αποκαλύψει to10.gr, ενώ μετά και την εξέλιξη αυτή οι πρωταθλητές Ελλάδος έχουν βγει στην αγορά για την εύρεση ενός έμπειρου, γρήγορου και με ηγετικά χαρακτηριστικά κεντρικού αμυντικού, ενός παίκτης δηλαδή με διαφορετικά στοιχεία από τους υπάρχοντες στο ρόστερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ