Πάρμα – Νάπολι 0-2 (vids)

Πάρμα – Νάπολι 0-2 (vids)

Η Νάπολι νίκησε στο «Ένιο Ταρντίνι» με 2-0 την Πάρμα για την 1η αγωνιστική της Serie A.

Η Νάπολι μπήκε με το… δεξί στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τη νέα σεζόν καθώς νίκησε στο «Ένιο Ταρντίνι» με 2-0 την Πάρμα στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Serie A.

Το παιχνίδι διεξήχθη παρουσία 1.000 φιλάθλων στο γήπεδο της Πάρμα ύστερα από απόφαση της κυβέρνησης. Οι παρευρισκόμενοι φίλαθλοι δημιούργησαν την κατάλληλη ατμόσφαιρα κρατώντας και τις απαραίτητες αποστάσεις.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι «παρτενοπέι» ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και έψαχναν το γκολ από τα πρώτα λεπτά του αγώνα ωστόσο το θέαμα δεν ήταν εξαιρετικό. Οι γηπεδούχοι είχαν μια μεγάλη ευκαιρία στο 24ο λεπτό με το δυνατό σουτ του Ινγκλέζε να εξουδετερώνεται από τον Φαμπιάν Ρουίζ. Η πρώτη πολύ καλή στιγμή για τους Ναπολιτάνους ήρθε λίγο πριν από το ημίχρονο με τον Ρουίζ να σουτάρει και την μπάλα να καταλήγει πάνω από τα δοκάρια του Σέπε.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και άνοιξαν το σκορ στο 64ο λεπτό. Μετά από λανθασμένη απομάκρυνση της άμυνας της Πάρμα, ο Μέρτενς πήρε την μπάλα και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0 για την ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο.

Στο 77ο λεπτό η Νάπολι διπλασίασε τα γκολ της και ουσιαστικά κλείδωσε το ματς. Μετά από την απόκρουση του Σέπε στο σουτ του Λοζάνο, ο Ινσίνιε ήρθε στην επαναφορά για να κάνει το 2-0 στην 350η συμμετοχή του με τους Κυπελλούχους Ιταλίας.

Έκτοτε δεν υπήρξε άλλη μεγάλη ευκαιρία και το 2-0 για τη Νάπολι ήταν το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Σημειώνεται ότι ο Κώστας Μανωλάς αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

ΠΑΡΜΑ: Σέπε, Νταρμιάν, Ιακοπόνι, Άλβες, Πεσέλα, Γκράσι (90′ Σιλιγκάρντι), Μπρούγκμαν (69′ Ντέζε), Ερνάνι, Κούτσκα, Ινγκλέζε (69′ Καραμό), Κορνέλιους

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Ντι Λορέντζο, Μανωλάς, Κουλιμπαλί, Χισάι, Φαμπιάν Ρουίζ (54′ Ελμάς), Ντέμε (61′ Οσιμέν), Ζιελίνσκι, Λοζάνο (84′ Πολιτάνο), Μέρτενς (89′ Πετάνια), Ινσίνιε

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ