Γιουβέντους – Σαμπντόρια 3-0

Γιουβέντους – Σαμπντόρια 3-0

H πρωταθλήτρια Γιουβέντους επικράτησε με 3-0 της Σαμπντόρια και ξεκίνησε με το... δεξί τις υποχρεώσεις της στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Με νίκη ξεκίνησε την εποχή Πίρλο η Γιουβέντους.  Οι Πρωταθλητές Ιταλίας στην πρεμιέρα τους στο ιταλικό πρωτάθλημα δεν είχαν πρόβλημα να κάμψουν την αντίσταση της Σαμπντόρια, επικρατώντας με 3-0.

Οι Μπανκονιέρι χρειάστηκαν μόλις 13 λεπτά για να πετύχουν το πρώτο τους τέρμα στο πρωτάθλημα. Ο 20χρονος Ντέγιαν Κολουσέφσκι, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση με αριστουργηματικό τελείωμα άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Από εκεί και πέρα η Γιουβέντους είχε τα ηνία της αναμέτρησης, και στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού, σημείωσε άλλα δυο γκολ. Αρχικά ο Μπονούτσι σε φάση διαρκείας σε εκτέλεσε κόρνερ, έκανε από κοντά το 2-0. Το κερασάκι στην τούρτα το σημείωσε ο σούπερ σταρ των Μπανκονιέρι, Κριστιάνο Ρονάλντο.  Ο Πορτογάλος άσος έφυγε στην κόντρα και με ωραίο δεξί πλασέ, διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

 

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Ντανίλο, Μπονούτσι, Κιελίνι (83’ Ντεμιράλ), ΜακΚένι, Ράμσεϊ, Φραμπότα (67’ Φραμπότα), Κουαδράδο (79’ Μπεντανκούρ), Ραμπιό, Κουλουσέβσκι (82’ Ντόουγκλας Κόστα), Ρονάλντο

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Οντέρο, Μπερεζίνσκι, Κόλεϊ, Οτζέλο, Τονέλι (46’ Γιοσίντα), Θόρσμπι (70’ Ντάμσκααρντ), Έκνταλ, Λερίς (46’ Κουαλιαρέλα), Γιάνκτο, Ντεπάολι (46’ Ραμίρες), Μπονατσόλι (70’ Βέρε)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ