Μίλαν – Μπολόνια 2-0

Μίλαν – Μπολόνια 2-0

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ζλάταν Ιμπραϊμόβιτς, η Μίλαν επικράτησε της Μπολόνια με 2-0 και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

13 συνεχόμενα παιχνίδια αήττητη. Η τελευταία φορά που έχασε ήταν στις 3 Μαρτίου. Εκείνο το 1-2 από την Τζένοα. Από εκεί και μετά έχει 10 νίκες και 3 ισοπαλίες. Η Μίλαν ξεκίνησε από εκεί που σταμάτησε τις υποχρεώσεις της στο ιταλικό πρωτάθλημα, επικρατώντας της Μπολόνια στο Σαν Σίρο με 2-0 χάρη στα γκολ του Ζλάταν Ιμπραϊμόβιτς, με τον Σουηδό επιθετικό να ηγείται με το… καλημέρα τις προσπάθειες των Ροσονέρι την νέα χρονιά.

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης από την αρχή. Στο 12΄ το διαγώνιο σουτ του Ζλάταν, απέκρουσε ο Τομιγιάσου, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Τσαλχάνογλου έπιασε δυνατό σουτ, με την μπάλα να… φεύγει λίγο άουτ. Εν τέλει την λύση για την Μίλαν την έδωσε ο Σουηδός επιθετικός. Στο 35, ο Σελεμέκερς έβγαλε την σέντρα στον Ζλάταν και αυτός με ωραίο κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, η Μίλαν κέρδισε πέναλτι με το… καλημέρα, με τον Ζλάταν να το μετουσιώνει σε γκολ για το 2-0. Από εκεί και πέρα, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, με την Μπολόνια να μην είναι ιδιαίτερα απειλητική και τους Ροσόνερι να παίρνουν έτσι το πρώτο τρίποντο της σεζόν.

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Κίερ (72’ Ντουάρτε), Καλάμπρια, Ερναντές, Γκάμπια, Κεσί (77’ Τονάλι), Μπενασέρ, Τσαλχάνογλου (71’ Μπραΐμ Ντίαθ), Ρέμπιτς, Καστιγιέχο (46’ Σελεμέκερς), Ιμπραΐμοβιτς

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Ντε Σιλβέστρι, Ντανίλο, Ντάικς, Τομιγιάσου, Σοριάνο (80’ Σβάνμπεργκ), Παλάσιο (80’ Σανταντέρ), Ντομίνγκες (58’ Σανσόνε), Ορζολίνι (57’ Όλσεν), Μπάροου (83’ Βινιάτο).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ