Αντιδράσεις των οπαδών της Ιντερ για τα τατουάζ του Βιδάλ (pic)

Αντιδράσεις των οπαδών της Ιντερ για τα τατουάζ του Βιδάλ (pic)

Οι οπαδοί του ιταλικού συλλόγου ζητάνε την αφαίρεση των τατουάζ του Αρτούρο Βιδάλ που αφορούν την... Γιουβέντους.

Εδώ και λίγες ώρες, ο Αρτούρο Βιδάλ είναι ποδοσφαιριστής της Ίντερ, ξανασμίγοντας με τον Αντόνιο Κόντε έπειτα από την κοινή τους θητεία στην Γιουβέντους. Φυσικά, το γεγονός ότι ο Χιλιανός έχει αγωνιστεί στους «μπιανκονέρο» για μία τετραετία δεν άρεσε στους φίλους του ιταλικού συλλόγου.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό που εξόργισε. Συγκεκριμένα, ο διεθνής μέσος έχει δύο τατουάζ τα οποία απεικονίζουν τα πρωτάθλημα που πήρε με την Γιούβε το 2011/12 και το 2012/13. Αυτά τα δύο σχέδια τα «χτύπησε» όταν φόραγε την φανέλα των πρωταθλητών Ιταλίας και ταυτόχρονα δημιουργούσε ένα πολύ καλό όνομα στην Ευρώπη.

Οι φίλοι της Ίντερ ζητούν, από την πλευρά τους, την αφαίρεση των συγκεκριμένων τατουάζ από το σώμα του νέου αποκτήματος της ομάδας. Βέβαια, δεν είναι μόνο οι οπαδοί της νέας του ομάδας αλλά και αυτοί της Γιουβέντους που έχουν ξεσηκωθεί για τον έμπειρο μέσο. Συγκεκριμένα, τον αποκαλούν «προδότη» επειδή επέστρεψε στην Ιταλία έπειτα από πέντε χρόνια, για λογαριασμό μίας από τις μεγαλύτερες αντιπάλους των «μπιανκονέρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ