Τότι : Ξύπνησε 19χρονη αθλήτρια της Λάτσιο από κώμα με ηχητικό μήνυμα! (pic)

Τότι : Ξύπνησε 19χρονη αθλήτρια της Λάτσιο από κώμα με ηχητικό μήνυμα! (pic)

Μια 19χρονη αθλήτρια της Λάτσιο βρισκόταν σε κώμα για εννέα μήνες, μέχρι που άκουσε τη φωνή του Φραντσέσκο Τότι και ξύπνησε!

Μπορεί να έχει βάλει ένα τσουβάλι γκολ και να έχει φάει με το κουτάλι τα γήπεδα, ωστόσο ο Φραντσέσκο Τότι πέτυχε τώρα ένα από τα πιο σπουδαία τέρματα του. Ο Ιταλός «θρύλος» της Ρόμα κατάφερε να ξυπνήσει από κώμα μια αθλήτρια της Λάτσιο, η οποία δεν επικοινωνούσε για εννέα ολόκληρους μήνες.

Η Ιλιένα Ματίλι είναι μέλος της γυναικείας ομάδας της Λάτσιο, ωστόσο είναι φίλαθλος της Ρόμα και μεγάλη θαυμάστρια της Ρόμα. Η 19χρονη βρισκόταν σε κώμα για εννέα μήνες, έχοντας εμπλακεί σε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο, όπου έχασε την κολλητή της…

Οι γονείς της 19χρονης ζήτησαν από τον «καπιτάνο» της Ρόμα ένα ηχογραφημένο μήνυμα και εκείνος φυσικά δεν τους χάλασε το χατίρι. Η Ιλιένα ανταποκρίθηκε και ξύπνησε όταν άκουσε τη φωνή του ινδάλματος της, με τους γονείς της να θέλουν να συναντήσουν από κοντά τον Τότι για να τον ευχαριστήσουν. «Ιλένια μην παραιτείσαι, θα τα καταφέρεις, είμαστε όλοι μαζί σου», ανέφερε το ηχητικό μήνυμα του Τότι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ