Μοράτα : «Θέλω Champions League και 35 γκολ με τη Γιουβέντους» (pic)

Μοράτα : «Θέλω Champions League και 35 γκολ με τη Γιουβέντους» (pic)

Ο Άλβαρο Μοράτα εξέφρασε την επιθυμία του να πάρει το Champions League και να βάλει 35 γκολ με τη Γιουβέντους αυτή τη σεζόν.

Ο Άλβαρο Μοράτα είναι για δεύτερη φορά ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους καθώς η πρώτη θητεία του με τους «μπιανκονέρι» ήταν από το 2014 μέχρι το 2016.

Ο 27χρονος επιθετικός παρουσιάστηκε σήμερα (25/9) από την ομάδα του Τορίνο και εξέφρασε την ικανοποίησή του που θα φορέσει ξανά την ασπρόμαυρη φανέλα, αλλά και τους στόχους του φορώντας την.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Η Γιουβέντους είναι σταθερά μεταξύ των πιο ισχυρών ομάδων στον κόσμο. Κάθε φορά που διαβάζεις τη λέξη Γιουβέντους, η λέξη Champions League έρχεται στο μυαλό σου.

Είναι εδώ και μερικά χρόνια που φτάνει κοντά. Μακάρι φέτος να τα καταφέρουμε και εγώ θα γίνω ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο.

Αυτό θέλουμε όλοι στην ομάδα, οι οπαδοί, οι παίκτες, οι διοικούντες και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά» για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Ως επιθετικός θα ήθελα να πετύχω 35 γκολ, αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές που πετυχαίνουν 40 σε μία σεζόν χωρίς να κατακτήσουν κάτι.

Εγώ θέλω να κερδίζω, το άθλημα είναι συλλογικό. Στο τένις κοιτάζεις μόνο τα στατιστικά. Παρακολουθώ τη Serie A και βλέπω ότι έχει γίνει πολύ ανταγωνιστική. Είναι όλο και πιο δύσκολο να συνεχίζεις να νικάς καθώς το επίπεδο γίνεται όλο και καλύτερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ