Τορίνο – Αταλάντα 2-4

Τορίνο – Αταλάντα 2-4

Η Αταλάντα πήρε την εκτός έδρας νίκη επί της Τορίνο με 4-2 για τη 2η αγωνιστική της Serie A.

Η Αταλάντα έκανε ιδανική πρεμιέρα στη Serie A καθώς νίκησε στο Τορίνο την ομώνυμη ομάδα με 4-2 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Οι «μπεργκαμάσκι» έκαναν σήμερα (26/9) το ντεμπούτο τους στο πρωτάθλημα καθώς το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής κόντρα στη Λάτσιο είχε αναβληθεί και έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο φτάνοντας δίκαια στη νίκη.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 11′ με τον Μπελότι ωστόσο δεν χάρηκαν για πολύ το προβάδισμά τους καθώς δύο λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση από τον Γκόμες. Η ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι έφτασε στο υπέρ της 3-1 με τα γκολ των Μουριέλ στο 21ο λεπτό και Χάτεμπουρ στο 42ο. Στο 43′ η Τορίνο μπήκε ξανά στο παιχνίδι καθώς ο Μπελότι πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ σε ένα πολύ ωραίο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι είχαν και πάλι την κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο και έφτασαν σε τέταρτο γκολ με τον Ντε Ρόον στο 54ο λεπτό. Έκτοτε, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και η Αταλάντα έφυγε νικήτρια σε ένα πολύ χορταστικό παιχνίδι.

ΤΟΡΙΝΟ: Σιρίγκου, Βοϊβόντα, Ενκουλού, Μπρέμερ, Μούρου, Μεϊτέ, Ρινκόν (80′ Σέγκρε), Λινέτι (64′ Λούκιτς), Μπερενγκέρ (64′ Βέρντι), Τζάτζα (75′ Μιλίκο), Μπελότι

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Σπορτιέλο, Τολόι, Καλδάρα (46′ Παλομίνο), Σούταλο, Χάτεμπουρ, Ντε Ρόον, Φρόιλερ, Γκόσενς (85′ Μοχίκα), Γκόμες (84′ Πάσαλιτς), Μουριέλ (64′ Μαλινόφσκι), Σαπάτα (85′ Λάμερς).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ