Φάμπιο Κουαλιαρέλα : Ενας βετεράνος ρέκορντμαν (pics & vid)

Φάμπιο Κουαλιαρέλα : Ενας βετεράνος ρέκορντμαν (pics & vid)

O Φάμπιο Κουαλιαρέλα κατάφερε να βρει δίχτυα στην ήττα της Σαμπντόρια από την νεοφώτιστη Μπενεβέντο και να δώσει συνέχεια στα αξιοζήλευτα ρεκόρ του.

Η Σαμπντόρια υπέστη ήττα-σοκ από την Μπενεβέντο μέσα στην έδρα της. Συγκεκριμένα, παρότι στο πρώτο 20λεπτο, το σκορ ήταν ήδη 2-0, εν τέλει οι νεοφώτιστοι κατάφεραν στα τελευταία λεπτά να ανατρέψουν το σκορ και να πάρουν την νίκη με 3-2.

Η ομάδα της Γένοβας μπορεί να γνώρισε την δεύτερη ήττα σε ισάριθμους αγώνες, ωστόσο υπάρχει και ένα καλό από το χθεσινό (26/09) κάζο. Ο λόγος είναι ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα, ο οποίος μπορεί να έχει «πατήσει» τα 37 του χρόνια, ωστόσο αυτό, δεν τον σταματάει από το να σπάει συνεχώς ρεκόρ.

Ο Ιταλός άσος, με το τέρμα που πέτυχε στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης, έφτασε τα 85 συνολικά με την «Σαμπ» και ανέβηκε στην τρίτη θέση των σκόρερ όλων των εποχών. Ο βετεράνος φορ έπιασε τον Τζανλούκα Βιάλι και πλέον έχει μπροστά του μόνο τους Αντριάνο Μπασέτο (92) και Ρομπέρτο Μαντσίνι (132).

Ακόμα, ο διεθνής άσος συνέχισε ένα εντυπωσιακό σερί καθώς σκόραρε για 16η διαδοχική σεζόν στη Serie A. Αυτό, τον προσθέτει σε ένα κλειστό «κλαμπ» ποδοσφαιριστών, καθώς μόνο έξι έχουν καταφέρει να βρουν δίχτυα σε περισσότερες χρονιές. Στην κορυφή είναι ο Φραντσέσκο Τότι που σκόραρε 23 σερί σεζόν, στη 2η θέση είναι ο Τζάνι Ριβέρα (20 σεζόν), την τρίτη θέση την μοιράζονται οι Ρομπέρτο Μπάτζο, Ρομπέρτο Μαντσίνι και Αλταφίνι (18) ενώ λίγο πιο μπροστά από τον Κουαλιαρέλα είναι ο Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο (17).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ