Κόντε : «Πρέπει να βελτιωθούμε αμυντικά»

Κόντε : «Πρέπει να βελτιωθούμε αμυντικά»

Ο Αντόνιο Κόντε της Ίντερ μετά το παιχνίδι-θρίλερ με την Φιορεντίνα (4-3) τόνισε τα αμυντικά ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν.

Συναρπαστικός ήταν ο αγώνας της Ίντερ του Αντόνιο Κόντε κόντρα στην Φιορεντίνα, καθώς οι «νερατζούρι» ανέτρεψαν δύο φορές το προβάδισμα των «βιόλα» για να πάρουν την νίκη με 4-3. Όμως πέραν του εξαιρετικού θεάματος ο τεχνικός της Ίντερ τόνισε τις αμυντικές αδυναμίες τις ομάδας του, οι οποίες και πρέπει να διευθετηθούν άμεσα.

Οι δηλώσεις του Αντόνιο Κόντε μετά το ματς:

«Οι τρεις βαθμοί είναι σημαντικοί, αλλά προφανώς πρέπει να γίνει σωστή εκτίμηση της κατάστασης. Η θετική πτυχή είναι ότι έχουμε σημειώσει τέσσερα γκολ, ενώ ο αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν πολύ καλός. Η επιθετική λειτουργία είναι ικανοποιητική, αλλά δεν ήμασταν τόσο καλοί στο να αποτρέψουμε τα γκολ του αντιπάλου. Εάν θέλουμε να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα, η ισορροπία είναι η βάση όλων. Αμυντικά, υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν, αλλά όλη η ομάδα ανησυχεί. Γνωρίζαμε ότι δεν θα υπήρχε τίποτα εύκολο σε αυτόν τον αγώνα. Η Φιορεντίνα είναι μια πολύ καλή ομάδα. Αλλά οι παίκτες μου έχουν δείξει υπερηφάνεια και επιθυμία κι έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ