Σπέτσια – Σασουόλο 1-4

Σπέτσια – Σασουόλο 1-4

Η Σασουόλο νίκησε εκτός έδρας τη Σπέτσια με 4-1 για τη 2η αγωνιστική της Serie A.

Το μεσημέρι της Κυριακής (27/9) η Σασουόλο πήρε μια εμφατική νίκη με 4-1 στην έδρα της Σπέτσια στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Serie A.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους και στο 12ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με ωραίο πλασέ του Τζούρισιτς. Οκτώ λεπτά αργότερα, πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Καπούτο αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ με τη χρήση του VAR. Στο 30ο λεπτό ύστερα από σέντρα του Ρίτσι από τα δεξιά, ο Γκαλαμπίνοφ με κεφαλιά ισοφάρισε για τους γηπεδούχους και το ημίχρονο έληξε με το σκορ στο 1-1 ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Σασουόλο ξέσπασε στον αγωνιστικό χώρο. Κοντά στη μία ώρα παιχνιδιού ο Καπούτο είδε για δεύτερη φορά να του ακυρώνεται γκολ ως οφσάιντ και στο 64′ η ομάδα του Ντε Τσέρμπι κέρδισε πέναλτι με τον Μπεράρντι να κάνει το 2-1. Δύο λεπτά αργότερα, ο Καπούτο έκανε τη σέντρα και ο Ντεφρέλ διαμόρφωσε το 3-1 για τη Σασουόλο. Στο 72′ ακυρώθηκε για τρίτη φορά γκολ του Καπούτο αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης σκόραρε για το 4-1 των φιλοξενούμενων που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΣΠΕΤΣΙΑ: Ζοτ, Σάλα (79′ Φερέρ), Ντελ Όρτσο (87′ Σαμπό), Έρλιτς, Ράμος, Μπαρτολομέι (72′ Φαρίας), Ρίτσι, Πομπέγκα (72′ Ντεϊόλα), Γκιασί, Αγκουντέλο (73′ Μόρα), Γκαλαμπίνοφ

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Τόλιαν, Κίρικες (78′ Αϊχάν), Φεράρι, Κυριακόπουλος (46′ Μπουραμπία), Λοκατέλι, Ομπιάνγκ (46′ Μουλντούρ), Τζούρισιτς, Μπεράρντι (87′ Ρίτσι), Ντεφρέλ (69′ Τραορέ), Καπούτο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ