Ρόμα – Γιουβέντους 2-2

Ρόμα – Γιουβέντους 2-2

Παρότι έπαιζε με 10 παίκτες για μισή ώρα, η Γιουβέντους κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) στο Ολίμπικο απέναντι στη Ρόμα χάρη σε δύο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε δύο γκολ απέναντι στη Ρόμα και κράτησε όρθια τη Γιουβέντους (που αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 62ο λεπτό) στο Ολίμπικο (2-2) για την 2η αγωνιστική της Serie A.

Οι «τζιαλορόσι» πήραν δύο φορές το προβάδισμα με τον Βερτού, αλλά ο Πορτογάλος σταρ είχε την απάντηση, πετυχαίνοντας κι αυτός δύο τέρματα.

Το ματς

Οι «μπιανκονέρι» είχαν την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων από το ξεκίνημα και στο 12ο λεπτό απείλησαν για πρώτη φορά τη Ρόμα, με τον Μχιταριάν να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Σέζνι αλλά ο Πολωνός τον νίκησε.

Η ομάδα του Πίρλο συνέχισε να πιέζει, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο Βερτού έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ραμπιό και ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο 27χρονος μέσος για το 1-0 στο 30ό λεπτό.

Με το ίδιο νόμισμα απάντησε η Γιουβέντους στο 44ο λεπτό. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε το σουτ εντός περιοχής, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Πελεγκρίνι, και ο Πορτογάλος έκανε το 1-1 από την άσπρη βούλα.

Ωστόσο, η Ρόμα πήρε και πάλι το προβάδισμα πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Ο Μχιταριάν έφυγε στην κόντρα, βρήκε στα δεξιά τον Βερτού κι αυτός με πλασέ από κοντά έκανε το 2-1 στις καθυστερήσεις.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Πάουλο Φονσέκα πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχει τρίτο γκολ.

Στο 51ο λεπτό, ο Πελεγκρίνι έκανε το σουτ εκτός περιοχής, με τον Σέζνι να διώχνει σε κόρνερ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Τζέκο βγήκε μόνος του αμαρκάριστος απέναντι στον Πολωνό γκολκίπερ αλλά σημάδεψε το δεξί δοκάρι και στη συνέχεια η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 62ο λεπτό άλλαξαν οι ισορροπίες, καθώς ο Ραμπιο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Μχιταριάν, αφήνοντας τη Γιουβέντους με 10 παίκτες για την μισή ώρα παιχνιδιού που απέμενε.

Παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κάνουν το 2-2 με τρομερή κεφαλιά του Ρονάλντο στο 69ο λεπτό.

Οι Ρωμαίοι αύξησαν την πίεση στα καρέ του Σέζνι στα τελευταία λεπτά, αλλά το σκορ δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη.

ΡΟΜΑ: Μιράντε, Σαντόν (68’ Μπρούνο Πέρες), Σπινάτσολα, Κούμπουλα, Μαντσίνι, Ιμπάνιεθ, Μχιταριάν, Βερετού, Πελεγκρίνι (72’ Ντιαβαρά), Ντζέκο, Πέδρο

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Κουαδράδο, Ντανίλο, Ράμσεϊ (68’ Μπεντανκούρ), Ραμπιό, ΜακΚένι (58’ Αρτούρ), Κουλουσέβσκι (86’ Φραμπότα), Ρονάλντο, Μοράτα (58’ Ντόουγκλας Κόστα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ