Θετικός στον κορωνοϊό ο Κεϊτά Μπαλντέ

Θετικός στον κορωνοϊό ο Κεϊτά Μπαλντέ

Ο Κεϊτά Μπαλντέ προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό, αφού βρέθηκε θετικός σε τεστ που υποβλήθηκε.

Ο κορωνοϊός πλήττει τη Γένοβα και τις ομάδες της, καθώς μετά την Τζένοα, που ανακοίνωσε 14 νέα κρούσματα κι ενώ δύο παίκτες της είχαν ήδη προσβληθεί από την COVID-19 (Περίν, Σένε), ήταν η σειρά της Σαμπντόρια να κοινοποιήσει πως ο Κεϊτά Μπαλντέ Ντιαό, ο οποίος πέρασε από ιατρικά τεστ για να μεταγραφεί από τη Μονακό, βρέθηκε θετικός στον ιό.

Η μεταγραφή συμφωνήθηκε πριν από αρκετές ημέρες και αφορά δανεισμό του παίκτη έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ, με οψιόν αγοράς του για άλλα 12 εκατομμύρια ευρώ, στο τέλος της σεζόν.

Ο Ντιαό έφτασε στη Γένοβα σήμερα το πρωί για τις καθιερωμένες εξετάσεις, οι οποίες αποκάλυψαν κάτι που οι σύλλογοι και ο ποδοσφαιριστής δεν περίμεναν.

«Η Σαμπντόρια ανακοινώνει ότι η Μονακό εξουσιοδότησε τον ποδοσφαιριστή Κεϊτά Μπαλντέ να ταξιδέψει για ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες δεν έδειξαν προβλήματα», αναφέρει μια ανακοίνωση των Γενοβέζων.

«Κατά τη διάρκεια των δοκιμών και του πρωτοκόλλου COVID-19, βρέθηκε να είναι ελαφρώς θετικός: διευκρινίζουμε ότι ο παίκτης δεν είχε καμία επαφή με την αγωνιστική ομάδα και είναι αυτο-απομονωμένος. Οι υγειονομικές διαδικασίες θα τεθούν σε εφαρμογή, σύμφωνα με το πρωτόκολλο».

Ελαφρώς θετικός σημαίνει ότι παρόλο που ο Κεϊτά έχει την COVID-19, εν τούτοις έχει ελαφρύ ιικό φορτίο, οπότε λογικά θα πρέπει να είναι ασυμπτωματικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ