Μπενεβέντο : Κοντά σε συμφωνία με Μπακαρί Σανιά

Μπενεβέντο : Κοντά σε συμφωνία με Μπακαρί Σανιά

Πολύ κοντά στην έκτη και πιο ηχηρή χειμερινή μετεγγραφή της είναι η Μπενεβέντο, η οποία βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον επί μια επταετία βασικό δεξιό μπακ της Άρσεναλ, Μπακαρί Σανιά!

Είναι βάσει χρηματιστηριακής αξίας ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής που δεν δεσμεύεται τη δεδομένη χρονική στιγμή από κάποια ομάδα. Αυτό, όμως, πιθανότατα θα τελειώσει εντός των επόμενων ημερών. Όπως αναφέρουν ιταλικά Μέσα ενημέρωσης, η Μπενεβέντο βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Μπακαρί Σανιά, τον 34χρονο -άλλοτε διεθνή- Γάλλο μπακ με θητεία σε Οσέρ, Άρσεναλ και Μάντσεστερ.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, εφόσον επιτευχθεί οριστική προφορική συμφωνία, ο Σανιά θα υποβληθεί τις επόμενες ημέρες στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εφόσον τις περάσει επιτυχώς τότε θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, επιστρέφοντας στην αγωνιστική δράση μετά από περίπου μισό χρόνο!

Γεννημένος στο Σανς στις 14 Φεβρουαρίου του 1983, εντάχθηκε στα 14 του στις ακαδημίες της Οσέρ και έφθασε μέχρι την πρώτη ομάδα το 2004. Μετά από μια τριετία με τους άντρες, πωλήθηκε για 9.000.000 στην Άρσεναλ. Στους κανονιέρηδες πέρασε επτά ολόκληρα χρόνια, όντας μάλιστα βασικός δεξιός τους οπισθοφύλακας (285 συμμετοχές, 5 γκολ, 28 ασίστ). Το 2014 έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Σίτι, συμβόλαιο το οποίο ολοκληρώθηκε το περασμένο καλοκαίρι.

Εφόσον οι δύο πλευρές τα βρούνε, αυτή θα είναι η έκτη χειμερινή μετεγγραφή της ουραγού της Serie Α, η οποία έχει ήδη εντάξει στο δυναμικό της τους Ζαν-Κλοντ Μπιλόνγκ (Μάριμπορ), Τσέικ Ντιαμπατέ (Οσμανλισπόρ), Γκιγιέρμε (Λέγκια Βαρσοβίας), Σάντρο (Αντάλιασπορ) και Φίλιπ Τζούρισιτς (Σαμπντόρια), ενώ όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, θα είναι δίχως αμφισβήτηση το κορυφαίο όνομα που θα έχει φορέσει τη φανέλα του νεωφότιστου ιταλικού συλλόγου.

https://www.youtube.com/watch?v=6OaOlirndQ8

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ