Μπενεβέντο – Ίντερ 2-5

Μπενεβέντο – Ίντερ 2-5

Η Ίντερ έκανε το 2/2 στη Serie A καθώς επικράτησε 5-2 της Μπενεβέντο στην Καμπανία και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με Νάπολι, Μίλαν, Βερόνα. Το ρεκόρ των «νερατζούρι» με τα 9 γκολ στις 2 πρώτες αγωνιστικές.

Με… άγριες διαθέσεις έχει μπει στη νέα σεζόν η Ίντερ!

Μετά τη νίκη με 4-3 κόντρα στη Φιορεντίνα, ήρθε μία ακόμα επικράτηση. Αυτή τη φορά στην Καμπανία, στην έδρα της Μπενεβέντο, με σκορ 5-2.

Μία άνετη νίκη, η οποία κρατάει τους «νερατζούρι» στην κορυφή της βαθμολογίας με 6 βαθμούς, μαζί με τις Νάπολι, Μίλαν και Βερόνα.

Η Ίντερ έγινε η πρώτη ομάδα, μετά την Κάλιαρι το 1968, που πετυχαίνει 9 γκολ στις 2 πρώτες αγωνιστικές της Serie A, πετυχαίνοντας ένα τρομερό ρεκόρ!

Φουριόζα μπήκε στην αναμέτρηση η Ίντερ, καθώς μόλις στα πρώτα 28 δευτερόλεπτα ο Χακίμι έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Λουκάκου από κοντά πλάσαρε για το 1-0. Στο 25’ ο Γιαγκ έκανε το γύρισμα με τη μία από αριστερά και ο Γκαλιαρντίνι με ξερό σουτ από το πέναλτι έγραψε το 2-0, ενώ στο 28’ ο Γκαλιαρντίνι γύρισε από αριστερά και ο Λουκάκου από κοντά σαν σε προπόνηση, πλάσαρε για το 3-0.

Η συνέχεια του ματς ήταν διαδικαστική, με τους Χακίμι (42′) και Καπράρι (76′) να σκοράρουν, ενώ το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ίντερ, Αρτούρο Βιδάλ, είχε δοκάρι στο 45′.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ: Μοντιπό, Μάτζιο (46’ Φούλον), Γκλικ, Καλντιρόλα, Μπάρμπα (37’ Λετίτσια), Σκιαταρέλα, Ιονίτα, Νταμπό (70’ Χετεμάι), Καπράρι, Ινσίνιε (46’ Τούια), Μοντσίνι (63’ Λαπαντούλα)

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Γιανγκ (65’ Πέρισιτς), Κολάροβ, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Χακίμι, Βιδάλ (52’ Μπαρέλα), Γκαλιαρντίνι (81’ Έρικσεν), Σένσι (65’ Μπρόζοβιτς), Σάντσες, Λουκάκου (65’ Λαουτάρο Μαρτίνες)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ